Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Emerald Faarufushi Resort and Spa


Descriere

LOCALIZARE
Emerald Faarufushi Resort & Spa - Deluxe All Inclusive se afla in atolul Raa si este orientat spre plaja.

FACILITATI
Ofera cazare de 5 stele, biciclete gratuite, o piscina in aer liber si un centru de fitness. Fiecare unitate de cazare a acestui complex de 5 stele are vedere la mare, iar oaspetii beneficiaza de acces la un bar si la o zona de plaja privata. La complex exista receptie deschisa nonstop, un serviciu de transfer de la/la aeroport, room service si WiFi gratuit in intreaga proprietate. La acest complex de 5 stele puteti sa jucati biliard si tenis de masa.

RESTAURANT
In fiecare dimineata se poate savura un mic dejun tip bufet, continental sau american. La complex veti gasi un restaurant care serveste mancaruri braziliene, pizza si fructe de mare. Se pot solicita si preparate vegetariene, vegane si fara lactoza.

CAMERE
Camerele complexului sunt dotate cu aer conditionat, birou, cafetiera, minibar, seif, TV cu ecran plat, baie privata cu bideu si terasa. Camerele sunt utilate cu un ceainic, unele camere sunt prevazute cu un patio, iar altele au si vedere la piscina. Toate camerele de la Emerald Faarufushi Resort & Spa - Deluxe All Inclusive sunt echipate cu lenjerie de pat si prosoape.
Vila pe plaja(120 mp)-Acest bungalou are intrare privata, zona de relaxare si balcon.
Vila pe plaja, cu piscina(172 mp)-Aceasta vila are balcon, halat de baie si canapea.
Vila cu piscina - langa apa(172 mp)-Aceasta suita are aer conditionat, halat de baie si balcon.
Vila de familie pe plaja, cu piscina(215 mp)-Aceasta camera de familie are zona de luat masa, balcon si vedere.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie