Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Fihalhohi (Faamudheyri Magu)


Descriere

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Fihalhohi Island Resort se află pe atolul Malé Sud, fiind înconjurat de ape cristaline, plaje cu nisip alb şi vegetaţie luxuriantă. Oaspeţii se pot delecta cu un masaj relaxant la centrul spa. Camerele oferă aer condiţionat, podea cu gresie, dulap, telefon, ventilator de tavan şi terasă cu zonă de relaxare. Baia include duş şi uscător de păr. Accesul la internet WiFi este disponibil gratuit. Fihalhohi Island Resort pune la dispoziţie un birou de turism unde oaspeţii îşi pot organiza călătoriile şi vizitele turistice. Puteţi solicita servicii de spălătorie de la recepţia cu program nonstop. Proprietatea are o şcoală de scufundări cu certificat PADI şi pune la dispoziţie activităţi nautice, inclusiv pescuit. Proprietatea acceptă plăţile efectuate şi cu carduri Union Pay. Restaurantul Palm Groove al proprietăţii serveşte mâncăruri savuroase din bucătăria maldiviană şi cea internaţională. Barurile Fisherman’s şi Blue Lagoon oferă o varietate largă de băuturi cu şi fără alcool. Fihalhohi Island Resort se află la doar 8 km de un sat de pescari. Complexul este situat la mai puţin de 28 km de Aeroportul Internaţional Malé, călătoria durând aproximativ 45 de minute cu barca cu motor.

Localizare Hotel

Fihalhohi Island Resort se află la doar 8 km de un sat de pescari. Complexul este situat la mai puţin de 28 km de Aeroportul Internaţional Malé, călătoria durând aproximativ 45 de minute cu barca cu motor.

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Fihalhohi Island Resort se află pe atolul Malé Sud, fiind înconjurat de ape cristaline, plaje cu nisip alb şi vegetaţie luxuriantă. 

Facilitati Hotel

Fihalhohi Island Resort pune la dispoziţie un birou de turism unde oaspeţii îşi pot organiza călătoriile şi vizitele turistice. Puteţi solicita servicii de spălătorie de la recepţia cu program nonstop. Proprietatea are o şcoală de scufundări cu certificat PADI şi pune la dispoziţie activităţi nautice, inclusiv pescuit. Proprietatea acceptă plăţile efectuate şi cu carduri Union Pay.

 Oaspeţii se pot delecta cu un masaj relaxant la centrul spa.

Restaurantul Palm Groove al proprietăţii serveşte mâncăruri savuroase din bucătăria maldiviană şi cea internaţională. Barurile Fisherman’s şi Blue Lagoon oferă o varietate largă de băuturi cu şi fără alcool.

 

Facilitati Camere

Camerele oferă aer condiţionat, podea cu gresie, dulap, telefon, ventilator de tavan şi terasă cu zonă de relaxare. Baia include duş şi uscător de păr. Accesul la internet WiFi este disponibil gratuit.

Comfort Room

Dimensiune 27 m²
 
Aceste camere spaţioase oferă o terasă cu zonă de relaxare şi sunt dotate cu aer condiţionat, ventilator de tavan, şifonier şi telefon. Baia privată include un duş, o cadă şi un uscător de păr. Este disponibil şi un minifrigider.

 

Premium Room

Dimensiune 27 m²
 

Water Villa

 

Dimensiune 

37 m²

Oferind vedere la mare, această vilă are pardoseală cu gresie, zonă de relaxare și facilități pentru prepararea de ceai/cafea.

Vila poate găzdui maxim 2 adulți. În acest tip de cameră nu pot fi cazați copii cu vârsta sub 12 ani.

 

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Seif
Room Service
Transfer aeroport
Piscina exterioara
Fitness
Camere familii
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Loc de joaca pt copii
Sporturi
Centru Spa & Wellness
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sala de conferinta
Camera pentru bagaje
Wi-fi / Wireless Lan
Schimb valutar
Exotic
Recepție 24h
Camere nefumători

Locatie