Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SO Mauritius (Bel Ombre)


Descriere

Izolarea intr-o locatie luxoasa combinata cu know-how-ul francez va asteapta la acest hotel eco-chic din Bel Ombre, Mauritius. Experimentati arhitectura inovatoare realizata de Lek Bunnag si interioare la moda gandite de Kenzo Takada. Bucurati-va de serviciul personal nonstop oferit de majordomii So Special (numai pentru apartamente si vile), tehnologie de ultima ora, tratamente spa pentru rasfat si MyBed exclusiv de la Sofitel pentru nopti de vis. La acest hotel de 5 stele din Mauritius, adaposteste-te intr-o suita sau vila ecologica - o oaza de liniste care surprinde spiritul insulei. Inspirat de laguna linistita, incetineste si relaxeaza-te, inconjurat de natura.

Facilitati camere

Pentru vederi magnifice la ocean pe coasta naturala de sud a Mauritius, rezervati una dintre cele sase suite exclusive pe plaja ale SO Sofitel Mauritius. 
Integrate cu gratie in mediul natural, la doar cativa pasi de ocean, Beach Suites va ofera confort si relaxare la superlativ. Culorile calde emana liniste, iar tusele vibrante de coral reflecta spiritul tropicelor. 
Toate suitele de pe plaja au piscine private, terase cu dus deschis, o gradina privata si acces direct la plaja. 
160 mp de spatiu privat, vedere directa la ocean, serviciu de majordom 24/24, aer conditionat, sistem de sunet BOSE wave, internet WI-FI gratuit, accesibil si la televizor, acces direct la plaja prin gradini tropicale amenajate, dressing, aparat espresso, TV ecran plat cu satelit/cablu,  seif in camera,  mese in vila, iPod docking, produse exclusive de decor si ospitalitate. 

Facilitati hotel

Piscina, 2 restaurante, baruri, SOFITEL SO SPA, sala de fitness SO-FIT, club de copii, activitati gratuite, parcare securizata gratuita, WI-FI gratuit, caiac, Stand up Paddding, barca cu pedale.

Localizare

In timp ce hotelul ofera un sejur relaxant de neuitat, imprejurimile au multe oportunitati de explorare si aventuri in aer liber. Cu hotelul situat pe coasta salbatica din sudul  insulei, hotelul este la 10 minute de Rezervatia Naturala Fréderica si la 30 de minute de alte atractii naturale din Mauritius, cum ar fi Rezervatia La Vanille Mascarene. Raul Negru si Le Morne Brabant ofera oportunitati de drumetii si alpinism in apropierea hotelului. 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Seif
Room Service
Transfer aeroport
Spalatorie - Curatatorie
Piscina exterioara
Parcare
Camere familii
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Loc de joaca pt copii
Sporturi
Centru Spa & Wellness
Babysitting
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Camera pentru bagaje
Wi-fi / Wireless Lan
Schimb valutar
Rent-a-car
Camere persoane cu dizabilitati
Lux
Exotic
Recepție 24h
Camere nefumători

Locatie