Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Tropical Attitude (Trou D'eau Douce)


Descriere

La Tropical Attitude veti beneficia de locatia ideala, in fața unei lagune limpede, turcoaz, aproape de fermecatorul sat de pescari Trou d’Eau Douce si Île aux Cerfs. Hotelul nostru de tip boutique va cufunda turistii intr-o atmosfera atat eleganta, cat si relaxata, datorita arhitecturii tropicale si a spatiilor deschise. Aceeasi armonie este prezenta si în cele 58 de dormitoare, toate cu vedere la mare si in 11 vile, fiecare cu o gradina si o piscina privata.

Facilitati camere

Seafront Couple room

Designul rafinat al camerei funcționeaza in armonie cu natura inconjuratoare, cu alb, culori minerale si nuante galbene. Fiecare camera se deschide spre un balcon cu o canapea din ratan si mese mici din fier forjat.Camerele sunt dotate cu facilitati pentru prepararea de ceai si cafea, telefon, seif, aer conditionat, uscator de par, TV, WiFi si minibar . Relaxeaza-te pe canapea si vei fi cucerit de rasaritul magic sau de rasaritul romantic al lunii.

 

Couple Deluxe seafront room

Beneficiaza de un decor frumos in nuante de alb, cu cateva tuse de galben. Toate camerele sunt situate la parter, iar balconul are o canapea din ratan si mese mici din fier forjat pentru a va pune aperitivul!

Fiecare camera are un pat dublu, facilitati pentru prepararea de ceai si cafea, telefon, seif, aer conditionat, uscator de par, TV, WiFi, minibar Relaxati-va pe canapeaua confortabila si veti fi cuceriti de rasaritul magic.

 

Villa

Vilele ofera o atmosfera linistitoare si un design meticulos, combinand un gust de exotic cu materii prime si linii curate, contemporane. Spatioasa si placuta, terasa se deschide spre gradina si piscina privata, unde va puteti bucura de mancaruri delicioase la gratar pregatite cu grija.

Vila de 60 mp oferă paturi duble sau twin, facilitati pentru prepararea de ceai si cafea, telefon, seif, aer conditionat, uscator de par, TV, WiFi, minibar.

 

Facilitati hotel

Tropical Attitude, decorat in stil traditional, pune la dispozitia turistilor o piscina in aer liber si facilitati gratuite pentru practicarea de sporturi nautice, restaurant, centru spa, WiFi gratuit, un bar, o gradina, securitate 24 de ore pe zi, depozitarea bagajelor, concierge, schimb valutar, transfer de la si/sau la aeroport, servicii de curatenie. Activitatile oferite gratuit includ excursii cu o barca cu fund de sticla. Oaspetii pot inchiria biciclete sau pot juca volei, tenis de masa si jocuri de societate.

 

Localizare hotel

Port-Louis (the capital): 45 km / 60 min cu masina

Airport: 50km / 60 min cu masina

Belle-Mare: 10km / 15 min cu masina

Trou d’Eau Douce: 2km / 3 min cu masina

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Seif
Room Service
Transfer aeroport
Spalatorie - Curatatorie
Piscina exterioara
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Centru Spa & Wellness
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Camera pentru bagaje
Wi-fi / Wireless Lan
Schimb valutar
Rent-a-car
Camere persoane cu dizabilitati
Exotic
Recepție 24h