Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

RIU Palace Macao (adults only)


Descriere

RIU PALACE MACAO ADULTS ONLY
Hotelul Riu Palace Macao (24h All Inclusive) este un complex impresionant situat in orasul Punta Cana, Republica Dominicana, care se bucura de o locatie pe malul marii pe Arena Gorda: un paradis de palmieri si apa turcoaz pentru vacante perfecte in aceasta destinatie din Caraibe.


Facilitati camere:
Junior Suite
Suitele Junior de la Hotelul Riu Palace Macao sunt dotate cu tot ce aveti nevoie pentru a va bucura de o vacanta de neuitat. In aceste camere de 31 m veti gasi un pat super king-size (200 x 200 cm) sau doua paturi duble mici (125 x 200 cm), o camera de zi, WiFi, TV prin satelit, aer conditionat, un minibar si dozator de bauturi, aparat de cafea si balcon sau terasa.
Junior Suite Superior
Junior Suites de la Hotelul Riu Palace Macao va ofera cel mai mare confort in timpul vacantei dvs. in Punta Cana. Aceste camere de 31 m au un pat super king-size (200 x 200 cm) sau doua paturi duble mici (125 x 200 cm), o camera de zi, WiFi, TV prin satelit, aer conditionat, minibar si dozator de bauturi si un cafetiera. In plus, de la balcon sau terasa, va veti putea bucura de vederi incredibile asupra marii.
Suita
Hotelul Riu Palace Macao ofera suite pentru a va bucura la maxim de vacanta dumneavoastra. In aceste camere de 52 m, veti gasi un pat super king-size (200 x 200 cm), o canapea in zona de lounge, o cada cu hidromasaj, WiFi, TV prin satelit, aer conditionat, un minibar si dozator de bauturi, un aparat de cafea si balcon sau terasa.
Suita Jacuzzi
Daca doriti sa va bucurati de un sejur cu cele mai bune servicii si facilitati, apartamentele cu jacuzzi de la Hotelul Riu Palace Macao sunt optiunea perfecta. Aceste camere de 58 m au un pat super king-size (200 x 200 cm), o canapea in zona de lounge, o cada cu hidromasaj, WiFi, TV prin satelit, aer conditionat, un minibar si dozator de bauturi si un aparat de cafea. In plus, pe terasa, veti gasi un jacuzzi pentru relaxare maxima.


Facilitati hotel:
Lumina soarelui, plajele ceresti, nucile de cocos si o atmosfera relaxanta sunt doar cateva aspecte care descriu aceasta minunata destinatie caraibiana. Aici va puteti relaxa, va puteti bucura de un sejur linistit in compania familiei dvs., in cuplu sau cu prietenii. Veti gasi o piscina cu apa dulce si o terasa-solar. De asemenea, la Riu Palace Bavaro veti gasi o sala de gimnastica, baie de aburi si un centru de wellness Renova Spa cu o gama larga de tratamente si masaje diferite (servicii de plata).
Bucataria din Republica Dominicana ofera o mare varietate de feluri de mancare, cu arome si culori ca trasaturi dominante pe farfurii. Bucataria dominicana a primit influente din bucataria africana si spaniola si include o mare varietate de fructe si legume care imbogatesc farfuria cu o aroma unica. In restaurantul tip bufet si restaurantele tematice puteti gusta cele mai bune retete pregatite de bucatarii nostri pentru a satisface orice gust.
Hotelul Riu Palace Macao se afla intr-un complex Riu Resorts impreuna cu Riu Palace Punta Cana, Hotelul Riu Bambu, Hotelul Riu Naiboa si Hotelul Riu Palace Bavaro si, ca si vecinii sai, ofera un program de divertisment de care va puteti bucura toata ziua. Sistemul All Inclusive va ofera posibilitatea de a incerca diverse activitati si sporturi, cum ar fi tenis de masa, gimnastica, polo pe apa, volei, windsurfing, navigatie, caiac, bodyboard si multe altele.
Plajele din Punta Cana sunt considerate a fi unele dintre cele mai frumoase din lume. Aici puteti respira intr-o atmosfera autentica din Caraibe, cu plantatii de palmieri, nuci de cocos si un sentiment unic de pace in lume. Daca doriti sa faceti excursii sau sa vizitati zona inconjuratoare, veti avea ocazia sa vizitati locuri fabuloase precum parcul marin Marinarium, frumoasele campuri de zahar din Higey, Altos de Chavon, insula Isla Saona, Caraibele Cachondeo unde va aflati poate calari pe cal sau multe alte optiuni.
Serviciul de inalta calitate de la Riu Palace Macao il face un loc unic si incomparabil. Bucurati-va de cele mai bune oferte din Republica Dominicana si petreceti un timp relaxant la hotel.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie