Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Riu Republica (adults only)


Descriere

RIU REPUBLICA PUNTA CANA


LOCALIZARE:
Situat pe o plaja cereasca, Hotelul Riu Republica - Adults Only este optiunea perfecta pentru a va bucura de o vacanta de neuitat in Punta Cana. Acest hotel destinat adultilor de pe plaja Arena Gorda ofera WiFi gratuit, o oferta gastronomica variata si cel mai bun serviciu all-inclusive nonstop.
Punta Cana este una dintre cele mai populare destinatii de vacanta din Caraibe pentru frumusetea sa naturala si plajele ceresti. Daca iti vine sa vezi cele mai importante obiective turistice din zona, nu vei dori sa ratezi Isla Saona, Altos de Chavon si Santo Domingo, capitala.


FACILITATI:
Cele peste 1.300 de camere ale Hotelului Riu Republica sunt distribuite in trei cladiri. In toate va veti bucura de cele mai bune facilitati, cum ar fi TV prin satelit, aer conditionat, seif, minibar si dozatoare de bauturi, printre multe altele. Si, in facilitatile acestui hotel destinat adultilor de pe plaja Arena Gorda, veti gasi opt piscine, unele cu baruri de inot sau zone cu tobogane cu apa pentru a experimenta un sejur racoritor si plin de distractie.
Hotelul Riu Republica are o oferta gastronomica bogata si variata. In cele noua restaurante ale sale, veti putea incerca cele mai bune preparate din bucataria italiana, asiatica, spaniola, indiana si gourmet si va puteti bucura de cele mai bune micuri dejun tip bufet continental. In acest hotel din Punta Cana va oferim, de asemenea, sansa de a savura un gratar autentic la barul de pe plaja sau de a aranja o cina romantica pentru a va bucura de un moment special alaturi de iubita voastra. Si cele zece baruri ale hotelului servesc cele mai bune gustari si aperitive.
Distractia este garantata la Hotelul Riu Republica datorita programelor de divertisment, discotecii, spectacolelor si muzicii live. Oaspetii mai sportivi pot practica sporturi precum volei, windsurfing, snorkelling, caiac ... sau pot merge la sala de sport a hotelului. Daca doriti sa va relaxati, va recomandam sa vizitati centrul spa Renova pentru a va relaxa in sauna si jacuzzi sau sa va inscrieti la diferite tratamente corporale si de infrumusetare pentru a va intoarce din vacanta ca noi.


DESCRIERE CAMERE:
Toate camerele Hotelului Riu Republica au Wi-Fi gratuit, TV si balcon sau terasa. Exista camere duble disponibile cu vedere la gradina. Sau pentru un pic suplimentar, puteti trece la o vedere la mare. De asemenea, sunt disponibile suite si o zona de lounge. Toate camerele acestui hotel sunt dotate cu un sistem de bauturi in camera - ceea ce inseamna ca veti avea propriile bauturi spirtoase marca locala la robinet in camera dvs.


DUBLU STANDARD VEDERE LA GRADINA
Camera dubla standard de la Hotelul Riu Republica are doua paturi duble si vedere la gradina, astfel incat sa va puteti bucura de vacanta in Punta Cana. Aceste camere de 35 m au doua paturi duble (125x200 cm) sau un pat king-size (200x200 cm), o canapea in zona de lounge, WiFi, TV prin satelit, aer conditionat, minibar si dozator de bauturi, aparat de cafea si un balcon sau terasa cu vedere la gradinile hotelului.


CAMERA DUBLA VEDERE EXTERIOARA
Camerele duble standard cu vedere exterioara la Hotelul Riu Republica sunt perfect echipate pentru a va oferi cele mai bune facilitati. In aceste camere de 35 m, veti avea un pat super king-size (200x200 cm) sau doua paturi duble (125x200 cm), o canapea in zona de lounge, WiFi, TV prin satelit, aer conditionat, minibar si dozator de bauturi , aparat de cafea si balcon sau terasa.


CAMERA DUBLA VEDERE PARTIALA A OCEANULUI
Camerele duble standard cu vedere partiala la mare de la Hotelul Riu Republica va ofera cele mai bune servicii in timpul escapadei dvs. in Republica Dominicana. In aceste camere de 35 m, veti gasi un pat super king-size (200x200 cm) sau doua paturi duble (135x200 cm), o canapea in zona de lounge, WiFi, TV prin satelit, aer conditionat, minibar si dozator de bauturi , aparat de cafea si balcon sau terasa cu vedere incredibila la mare.


SUITA BALCON SAU TERASA
Aceste camere de 55 m au tot ce aveti nevoie pentru a va asigura ca sunteti cat mai confortabil in timpul sejurului dvs. in Punta Cana. Suitele de la Hotelul Riu Republica au un pat super-king-size (200x200 cm), o canapea in zona de lounge, o cada cu hidromasaj, WiFi, TV prin satelit, aer conditionat, un minibar si dozator de bauturi, un aparat de cafea si un balcon sau terasa.


SUITA VEDERE LA OCEAN
Suitele cu vedere la mare de la Hotelul Riu Republica au tot ce aveti nevoie pentru a va bucura de o vacanta minunata. Aceste camere de 55 m au un pat super king-size (200x200 cm), o canapea in zona de lounge, o cada cu hidromasaj, WiFi, TV prin satelit, aer conditionat, minibar si dozator de bauturi, aparat de cafea si balcon sau terasa cu vedere la mare.


SUITE WHIRLPOOL VEDERE LA OCEAN
Daca doriti sa va bucurati de un sejur de neuitat in Punta Cana, suitele cu vedere la mare la Hotel Riu Republica sunt optiunea perfecta. Aceste camere de 66 m sunt dotate cu un pat super king-size (200x200 cm), o canapea in zona de lounge, o cada cu hidromasaj, WiFi, TV prin satelit, aer conditionat, un minibar si dozator de bauturi si un aparat de cafea. In plus, in jacuzzi de pe terasa, va veti putea relaxa complet si va puteti bucura de vederi incredibile asupra marii.


FAMILY ROOM 2 BEDROOMS
Camerele de familie de la Hotelul Riu Republica sunt optiunea perfecta pentru persoanele care decid sa calatoreasca in familie. In aceste camere de 79 m, veti gasi doua dormitoare, unul cu doua paturi duble (135x200 cm) si celalalt cu un pat super king-size (200x200 cm), o canapea extensibila in zona de lounge, WiFi, TV prin satelit , aer conditionat, minibar si dozator de bauturi, aparat de cafea si balcon sau terasa.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie