Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Tropical Deluxe Princess


Descriere

Acest complex all inclusive este deschis nonstop si se află la 3 minute de mers pe jos de plaja Arena Blanca. Complexul cuprinde 3 piscine (1 cu parc acvatic pentru copii), program de divertisment de seară, sală de gimnastică și saună. Centrul comercial San Juan este la 15 minute de mers cu masina.

Camerele au aer condiționat, ventilator de tavan, cutie de valori, TV prin cablu, minibar și balcon cu vedere la piscină sau la grădină. Toate băile sunt dotate cu duș, iar serviciul de menaj este oferit zilnic.

Tropical Deluxe Princess - All Inclusive pune la dispoziție 7 restaurante, printre care un bufet principal și restaurante cu specific, italian, asiatic, mexican, dominican și brazilian, iar cele 9 baruri servesc băuturi nationale si internationale. De asemenea, există o cafenea, o clătitărie si un bar sportiv deschis nonstop.

Complexul pune la dispoziție un teren de tenis, biciclete și jocuri de masă. Se pot aranja sporturi nautice nemotorizate si tir cu arcul.

Sunt disponibile cluburi pentru copii si adolescenti. De asemenea, se oferă transport intern si transfer gratuit la Cazinoul Avalon. Accesul la internet WiFi este gratuit in intregul hotel.

Aeroportul International din Punta Cana este la 20 de minute de mers cu masina.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie