Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AKTI IMPERIAL DELUXE RESORT & SPA BY WYNDHAM


Descriere

Akti Imperial Deluxe Resort & Spa se află în Ixia şi oferă WiFi gratuit. Hotelul are facilităţi de spa, precum cadă cu hidromasaj, saună și centru de fitness. Oaspeții au la dispoziție o zonă de plajă privată.

Localizare

Orașul Rhodos este la 4 km de Akti Imperial Deluxe Resort & Spa, iar Faliraki este la 9 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Rhodos, situat la 9 km de proprietate.

Facilitati Hotel

Hotelul oferă un mic dejun tip bufet sau fără gluten. Akti Imperial Deluxe Resort & Spa are un restaurant asiatic. Hotelul oferă 4 piscine în aer liber. La acest hotel de 5 stele, oaspeţii pot juca tenis. Hotelul are facilităţi de spa, precum cadă cu hidromasaj, saună și centru de fitness. Oaspeții au la dispoziție o zonă de plajă privată.

Facilitati Camere

Camerele hotelului sunt dotate cu fierbător de apă. Toate au baie privată, articole de toaletă gratuite și balcon. Camerele de la Akti Imperial Deluxe Resort & Spa au zonă de relaxare.

Climate Crisis Resilience Tax

Nota: Incepand cu 01.01.2024 va fi introdusa taxa locala “Climate Crisis Resilience Tax”. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 1.5eur – 10eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.