Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AKTI IMPERIAL DELUXE SPA RESORT


Descriere

Descriere HOTEL AKTI IMPERIAL:
Un resort renovat integral si redeschis sub un nou management in 2018. Recomandat familiilor cu copii si cuplurilor.
Localizare HOTEL AKTI IMPERIAL:
Hotelul se afla situat peste drum de plaja din zona Ixia si la 12 km de aeroport.
Plaja:
HOTEL AKTI IMPERIAL este amplasat peste drum de o plaja cu nisip si pietricele (accesibila printr-un pasaj subteran), amenajata cu sezlonguri si umbrele. Prosoapele de plaja sunt disponibile cu plata unui depozit de aproximativ 10 EUR.
Dotari camere:
HOTEL AKTI IMPERIAL dispune de 707 camere cu un design modern si dotate cu aer conditionat, telefon, televizor, acces internet WiFi, mini bar, seif, uscator de par, facilitati pentru pregatirea ceaiului/cafelei.
Facilitati HOTEL AKTI IMPERIAL:
Hotelul dispune de 2 restaurante bufet, 4 restaurante a la carte, 2 snack baruri, 4 baruri, 2 piscine si un lazy river, echipa de animatie, un nou centru SPA dotat cu sauna, piscina interioara, centru fitness, saloane de masaj, coafor, salon de manichiura pedichiura. Activitati sportive: tenis de camp, baschet, volei pe plaja, canoe/hidrobiciclete, tir cu arcul, tenis de masa.
Facilitati pentru copii: mini club pentru copii intre 4-12 ani, club pentru adolescenti intre 12-18 ani.
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Web site: https://www.aktiimperial.gr/



Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie