Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AMPHITRYON BOUTIQUE


Descriere

Situat în centrul orașului Rhodos, la doar 200 de metri de castelul medieval, Amphitryon Boutique Hotel are o piscină cu terasă mobilată și un bar-restaurant. Hotelul oferă o recepție deschisă nonstop și Wi-Fi gratuit în hol. Foarte bine 8.1 Booking.com

Localizare

Amphitryon Boutique Hotel se află la 2 km de portul din Rhodos și la câţiva paşi de restaurante, baruri și magazine. Aeroportul Internațional Rhodos este la 14 km, iar staţiunea plină de viață Faliraki se află la 13 km.

Facilitati Hotel

Amphitryon Boutique Hotel are o piscină cu terasă mobilată și un bar-restaurant. Hotelul oferă o recepție deschisă nonstop și Wi-Fi gratuit în hol. Micul dejun american este servit zilnic în zona de luat masa, iar oaspeții pot savura o băutură sau preparate internaționale la barul-restaurant.

Facilitati Camere

Camerele de la Amphitryon sunt decorate în tonuri de gri, alb şi accente de negru şi au vedere la piscină sau la împrejurimi şi aer condiționat. Fiecare este dotată cu frigider și TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Baia privată are cabină de duș, uscător de păr și articole de toaletă gratuite.

Climate Crisis Resilience Tax

Nota: Incepand cu 01.01.2024 va fi introdusa taxa locala “Climate Crisis Resilience Tax”. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 1.5eur – 10eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.