PortaVentura Park Spania Hotel El Paso oferta Image
PortaVentura Park Spania Hotel El Paso oferta ImagePortaVentura Park Spania Hotel El Paso oferta ImagePortaVentura Park Spania Hotel El Paso oferta ImagePortaVentura Park Spania Hotel El Paso oferta ImagePortaVentura Park Spania Hotel El Paso oferta ImagePortaVentura Park Spania Hotel El Paso oferta ImagePortaVentura Park Spania Hotel El Paso oferta ImagePortaVentura Park Spania Hotel El Paso oferta ImagePortaVentura Park Spania Hotel El Paso oferta ImagePortaVentura Park Spania Hotel El Paso oferta Image
Tarif de la:886 €PACHET FAMILIE
Perioada: 07.09.2018 - 11.09.2018
Tip de masa: All Inclusive
Vizualizare preturi Rezerva acum


PortaVentura Park Spania Hotel El Paso oferta

Hotel El Paso 4****, Taragona, Spania

Această proprietate este la 15 minute pe jos față de plajă. Hotelul El Paso Salou se află în cadrul complexului PortAventura și oferă intrare gratuită nelimitată la parcul tematic PortAventura. Este amenajat în stilul unei ferme mexicane (hacienda), cu decor de inspiraţie aztecă.

Piscina în aer liber a Hotelului El Paso PortAventura are şezlonguri şi o corabie de piraţi în mijloc. Sunt disponibile şi piscine pentru copii.

La un cost suplimentar, oaspeții au acces la centrul spa al Hotelului PortAventura Caribe Wellness. Accesul este gratuit pentru anumite tipuri de camere, acest lucru fiind specificat. Serviciile includ saună, cadă cu hidromasaj, baie de aburi, sală de gimnastică și piscină interioară încălzită.

Hotelul El Paso Salou se află la 1 oră de mers cu maşina de Barcelona și​​ este format din mai multe clădiri situate în jurul unei zone centrale cu grădini, terase şi piscină. Hotelul este situat la 100 m de gara de pe linia Barcelona-Valencia.

Tariful all inclusive include prânzul şi cina servite în restaurantul mexican al hotelului sau în anumite restaurante din parcul PortAventura, în funcţie de programul de funcţionare.

Intrarea principală a parcului tematic PortAventura se află la numai 5 minute de mers pe jos de Hotelul PortAventura El Paso. Hotelul are propria staţie de tren. De asemenea, este situat la numai 20 de minute de mers cu maşina de gara pentru trenuri de mare viteză, la 3,5 km de autostrada A-7 şi la 10 minute de mers cu maşina de Aeroportul Reus.

Aeroportul Barcelona se află la 1 oră de mers cu trenul sau cu maşina.

PortaVentura Park Spania Hotel El Paso oferta

PortaVentura Park Spania Hotel El Paso oferta

Parcul de distractie PortAventura se află chiar la langă Salou, unde puteti ajunge usor de pe Autostrada AP7. Din PortAventura este disponibil un tren direct spre Barcelona. De asemenea, puteti lua un autobuz de la Gara Ave Camp de Tarragonapană la aeroporturile din Barcelona si Reus.

Servicii incluse :

  • 4 nopti cazare in camera dubla standard
  • All inclusive
  • Acces direct in PortAventura Park
  • 1 vizita / sejur la Ferrari Land

Servicii neincluse (la cerere):

  • bilet de avion
  • transferuri
  • asigurare medicala si stormo
Informatii si rezervari la PAN EUROPEAN TRAVEL

Valabilitate oferta

07 Sep 2018 – 11 Sep 2018
Pentru alte date de plecare, nu ezitati sa ne contactati.

PortaVentura Park Spania Hotel El Paso oferta


PerioadaPret/pachet/familieRezerva
07 - 11 Septembrie 2018886 Euro / 4 nopti / camera dubla (pentru 2 adulti si 1 copil de 12 ani) / All inclusiveRezerva
Acces PortaVentura
cu masina

– AP – 7 din La Jonquera sau sudul Spaniei

– C-32 din Barcelona sau El Vendrell

– V-21 din Valencia

cu trenul – statia Camp de Tarragona
cu avionul – aeroportul din Tarragona  ;  aeroport Barcelona