PortaVentura Park Spania Hotel Port Aventura oferta Image
PortaVentura Park Spania Hotel Port Aventura oferta ImagePortaVentura Park Spania Hotel Port Aventura oferta ImagePortaVentura Park Spania Hotel Port Aventura oferta ImagePortaVentura Park Spania Hotel Port Aventura oferta ImagePortaVentura Park Spania Hotel Port Aventura oferta ImagePortaVentura Park Spania Hotel Port Aventura oferta ImagePortaVentura Park Spania Hotel Port Aventura oferta ImagePortaVentura Park Spania Hotel Port Aventura oferta ImagePortaVentura Park Spania Hotel Port Aventura oferta ImagePortaVentura Park Spania Hotel Port Aventura oferta Image
Tarif de la:543 €PACHET FAMILIE
Perioada: 03.09.2018 - 06.09.2018
Tip de masa: Demipensiune
Vizualizare preturi Rezerva acum


PortaVentura Park Spania Hotel Port Aventura oferta

Hotel Port Aventura 4**** Taragona, Spania

Situat la doar 1 oră de mers cu mașina de orașul Barcelona, PortAventura® Hotel PortAventura oferă acces direct la zona mediteraneană și acces gratuit și nelimitat la parcul tematic. Proprietatea pune la dispoziție 2 piscine în aer liber, unități de cazare cu balcon și 4 restaurante.

Hotelul este o reproducere a unui sat mediteranean tipic, cu grădini și lac. Camerele au decor în culori luminoase, TV prin satelit, minibar și vedere la piscină sau grădinile hotelului. Toate camerele oferă acces gratuit la parcul PortAventura pe tot parcursul sejurului, inclusiv în zilele de check-in și check-out.

La un cost suplimentar, oaspeții beneficiază de acces la centrul de wellness și spa al Hotelului Caribe. Accesul este gratuit pentru anumite tipuri de camere, atunci când este precizat. Serviciile oferite includ saună, cadă cu hidromasaj, băi de aburi, sală de sport și piscină interioară, încălzită.

Restaurantul Port Regata servește mâncăruri à la carte la micul dejun. Restaurantele Buffet del Mar, Buffet del Port și La Cascada oferă micul dejun tip bufet și mâncăruri mediteraneene. La Cal Pep de lângă piscină puteți să savurați băuturi și gustări.

Hotelul este la 5 minute de mers cu mașina de plajele din Salou. PortAventura se află la cel mult 10 minute de mers cu mașina de Aeroportul Reus, iar gara AVE este la aproximativ 20 de minute de mers cu mașina.

PortaVentura Park Spania Hotel Port Aventura oferta

PortaVentura Park Spania Hotel Port Aventura oferta

Parcul de distractie PortAventura se află chiar la langă Salou, unde puteti ajunge usor de pe Autostrada AP7. Din PortAventura este disponibil un tren direct spre Barcelona. De asemenea, puteti lua un autobuz de la Gara Ave Camp de Tarragonapană la aeroporturile din Barcelona si Reus.

Servicii incluse :

  • 3 nopti cazare in camera dubla standard
  • Demipensiune
  • Acces direct, nelimitat in PortAventura Park
  • 1 vizita / sejur la Ferrari Land
  • Tarif redus pentru intrarea la Caribe Aquantic Park

Servicii neincluse (la cerere):

  • bilet de avion
  • transferuri
  • asigurare medicala si stormo
Informatii si rezervari la PAN EUROPEAN TRAVEL

Valabilitate oferta

03 Sep 2018 – 06 Sep 2019
Pentru alte date de plecare va rugam sa ne contactati

PortaVentura Park Spania Hotel Port Aventura oferta


PerioadaPret/pachet/familieRezerva
03 - 06 Septembrie 2018543 EUR / 3 nopti cazare in camera dubla standard (2 adulti+1 copil) + acces nelimitat parc PortAventura / Camera dubla / DemipensiuneRezerva
Acces PortaVentura
cu masina

– AP – 7 din La Jonquera sau sudul Spaniei

– C-32 din Barcelona sau El Vendrell

– V-21 din Valencia

cu trenul – statia Camp de Tarragona
cu avionul – aeroportul din Tarragona  ;  aeroport Barcelona