Residence Edenarc Paradiski

Residence Edenarc Paradiski

Residence Edenarc

Resedinta Edenarc din Les Arcs 1800, cu vedere minunata la muntele Mont Blanc, oferă cazare de lux pentru vacanta dvs. de schi in Alpii Francezi, la baza partiilor.

Descriere camere:

Toate apartamentele decorate cu gust si bine echipate, impreuna cu facilitati ce includ piscina. incalzita, sauna si hammam va vor garanta o vacanta de schi de vis. Toate apartamentele au o chicineta functionala (plita ceramica, cuptor cu microunde / gratar, masina de spalat vase, frigider, toaster, aparat pt cafea, vesela) si o baie cu toaleta. De asemenea, TV si acces gratuit la Wi-Fi, balcon sau terasa in toate apartamentele. • Apartament max 4 persoane: 36-43 mp; camera de zi cu canapea extensibila, .1 dormitor cu pat dublu sau 2 paturi single, 1 baie • Apartament max 6 persoane: 50-56 mp; camera de zi cu canapea extensibila, 2 dormitoare (in unele apartamente, al doilea dormitor poate fi un alcov cu paturi supraetajate), 1 baie (unele apartamente au 2 bai), WC separat

Locatie:

Paradiski este paradisul schiorilor, cu 425 km de pârtii de explorat. 70% din domeniul schiabil se află la peste 2000 m altitudine, având astfel garanţia zăpezii.

Tariful include :

  • 7 nopti cazare  loc in apartament de 6 persoane
  • skipass pe domeniul Les Arcs/ Peissey Vallandry pentru 6 zile inclus

Tariful nu include :

  • transport
  • asigurare storno si medicala
  • taxa de statiune
  • alte taxe si cheluieli personale

Descriere destinatie : Residence Edenarc Paradiski

Paradiski este o statiune de schi , aici exista si o telecabina, un telescaun , este alcatuita si din statiunile de schi Les Arcs, Peisey Vallandry si la Plagne cu 20 de sate.

Jumatate dintre partii pleaca din La Plagne, sunt partii domoale, insa la peste 1800 de metri au diverse grade de dificultate.
Les Arcs are mai multe facilitati pe munte, o vedere mai buna, dar si o pozitie insorita. excelenta.
Locul este cunoscut si pentru ingrijirea copiilor in centre cu cadre profesioniste, chiar si acelora de 4 luni, iar in aceasta iarna iar va fi plin!

Parcul acvatic acoperit cu tobogane, cu saune si zona de fitness , ocupa 3800 de metri patrati, copiii asteapta cu nerabdare noul mini-parc cu Pinguini si sanii, noul parc de freestyle, iar parintii asteapta cu nerabdare serile romantice din cabanele de pe partiile de schi. Atfel in final, toate drumurile duc si la noul restaurant Lodge.

In 2003, au conectat muntele printr-o telecabina Vanoise Express, care transporta circa 2.000 de schiori pe ora. Exista asadar in statiunea de schi Paradiski conexiuni astazi catre 435 de kilometri de partii, dintre care 70% se afla la inaltimea de 2.000 de metri si, de asemenea, ghetarul Varet (3.226 m) si Bellecôte (3.250 m).

Exista si o rezerva de 958 de tunuri de zapada la indemana, si zilnic pentru partii si schiori, 56 masini de batatorit zapada și 1.300 de angajati la dispozitia turistilor. Asteptati-va astfel la multe lucruri frumoase, multe sunt posibile!

Informatii suplimentare la Pan European Travel .

Residence Edenarc Paradiski

S-ar putea sa iti placa...