Residence L’Oree des Neiges Image
Residence L’Oree des Neiges ImageResidence L’Oree des Neiges ImageResidence L’Oree des Neiges ImageResidence L’Oree des Neiges ImageResidence L’Oree des Neiges Image
Tarif de la:386 €pachet/persoana, Skipass inclus!
Perioada: 04.01.2020 - 11.01.2020
Tip de masa: Fara Masa
Vizualizare preturi


Residence L’Oree des Neiges

Residence L’Oree des Neiges 4****

Residence L’Oree des Neiges este localizat in Peisey Vallandry – centrul domeniului Paradiski, la cca 300 m de centrul statiunii, chiar langa partia de ski.

Descriere camere:

Toate apartamentele sunt dotate cu: chicineta utilata cu plita ceramica, cuptor, masina de spalat vase, expresor de cafea Senseo, frigider; uscator de par in baie; TV cu ecran plat. • Apartament max 4 persoane: cca 40 mp; camera de zi cu canapea extensibila de 2 persoane, 1 dormitor dublu, 1 baie, balcon • Apartament max 6 persoane: 55-65 mp; camera de zi cu canapea extensibila pt 2 persoane, 2 dormitoare duble, 1-2 bai, WC separat, balcon • Apartament max 8 persoane: 70-75 mp; camera de zi cu canapea extensibila pt 2 persoane, 3 dormitoare duble, 2 bai, WC separat, balcon • Apartament max 10 persoane: 95-100 mp; camera de zi cu canapea extensibila pt 2 persoane, 4 dormitoare duble, 2 bai, WC separat, balcon

Locatie:

Paradiski este paradisul schiorilor, cu 425km de pârtii de explorat. 70% din domeniul schiabil se află la peste 2000m altitudine, având astfel garanţia zăpezii.

Tariful include :

  • 7 nopti cazare  loc in apartament de 6 persoane
  • skipass pe domeniul Les Arcs/ Peissey Vallandry pentru 6 zile inclus

Tariful nu include :

  • transport
  • asigurare storno si medicala
  • taxa de statiune
  • alte taxe si cheluieli personale

Descriere destinatie : Residence L’Oree des Neiges

Paradiski este o statiune de schi , aici exista si o telecabina, un telescaun , este alcatuita si din statiunile de schi Les Arcs, Peisey Vallandry si la Plagne cu 20 de sate.

Jumatate dintre partii pleaca din La Plagne, sunt partii domoale, insa la peste 1800 de metri au diverse grade de dificultate.
Les Arcs are mai multe facilitati pe munte, o vedere mai buna, dar si o pozitie insorita. excelenta.
Locul este cunoscut si pentru ingrijirea copiilor in centre cu cadre profesioniste, chiar si acelora de 4 luni, iar in aceasta iarna iar va fi plin!

Parcul acvatic acoperit cu tobogane, cu saune si zona de fitness , ocupa 3800 de metri patrati, copiii asteapta cu nerabdare noul mini-parc cu Pinguini si sanii, noul parc de freestyle, iar parintii asteapta cu nerabdare serile romantice din cabanele de pe partiile de schi. Atfel in final, toate drumurile duc si la noul restaurant Lodge.

In 2003, au conectat muntele printr-o telecabina Vanoise Express, care transporta circa 2.000 de schiori pe ora. Exista asadar in statiunea de schi Paradiski conexiuni astazi catre 435 de kilometri de partii, dintre care 70% se afla la inaltimea de 2.000 de metri si, de asemenea, ghetarul Varet (3.226 m) si Bellecôte (3.250 m).

Exista si o rezerva de 958 de tunuri de zapada la indemana, si zilnic pentru partii si schiori, 56 masini de batatorit zapada și 1.300 de angajati la dispozitia turistilor. Asteptati-va astfel la multe lucruri frumoase, multe sunt posibile!

Informatii suplimentare la Pan European Travel .

Residence L’Oree des Neiges


PerioadaPret/pers/pachetRezerva
04.01-11.01.2020386 EuroRezerva