Revelion 2019 Benelux avion Image
Revelion 2019 Benelux avion ImageRevelion 2019 Benelux avion ImageRevelion 2019 Benelux avion ImageRevelion 2019 Benelux avion ImageRevelion 2019 Benelux avion Image
Tarif de la:720 €pachet/persoana
Perioada: 28.12.2018 - 03.12.2019
Tip circuit: Turistic
Numar de zile: 7
Tip de masa: Mic Dejun
Vizualizare preturi


Revelion 2019 Benelux avion

Ziua 1 (28.12): BUCURESTI – BRUXELLES – tur de oras inclus

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 04:00 dimineata. Plecare spre Amsterdam cu compania KLM. Sosire in Amsterdam la ora locala 08:05. Transfer catre Bruxelles in centrul orasului, unde avem programat un tur panoramic de jumatate de zi cu ghid local cu scurte opriri la cladirea Parlamentului, Palatul de Justitie, Palatul Regal, Manneken Pis – mascota orasului, Grand Place – considerata una dintre cele mai frumoase piete publice din Europa. Dupa turul de oras urmeaza transfer si cazare la hotel PULLMAN BRUSSELS CENTRE MIDI 4* (sau similar).

Ziua 2 (29.12): BRUXELLES – BRUGGE (optional)

Mic dejun. Timp liber pentru plimbari individuale sau, optional, excursie la Brugge. Vom face un tur pietonal cu ghid local, in cadrul caruia vom admira cladirile medievale, catedralele si bisericile orasului. De asemenea, se poate opta pentru o croaziera pe canale. Seara revenim in Bruxelles.

Ziua 3 (30.12): BRUXELLES – LIEGE – LUXEMBOURG – BRUXELLES

Mic dejun. Plecam spre Luxembourg, cu o scurta oprire in Liege pentru a admira orasul (in functie de timpul disponibil, se poate vizita Muzeul Transportului Public – Wallonia, intrare contra cost). Apoi ne continuam drumul spre Luxembourg, unde vom face un tur panoramic de oras cu ghid local. Acesta va cuprinde: Marele Palat, Place D’Armes, Catedrala Notre

Dame, construita in stil baroc. Intoarcere in Bruxelles, cazare.

Revelion 2019 Benelux avion

Ziua 4 (31.12): BRUXELLES – La Multi Ani 2019!

Mic dejun. Timp liber pentru explorarea orasului Bruxelles pe cont propriu sau cu insotitorul de grup. Pot fi vizitate: Catedrala St. Michel si St. Gudula, bijuterie a arhitecturii gotice din secolul al XIII-lea, Primaria Bruxelles, Muzeele Regale ale Artelor Frumoase fondate de Napoleon Bonaparte in 1801 (reprezinta un complex format din mai multe muzee, inclusiv Muzeul de Arta Veche si Muzeul Modern), Galeriile St. Hubert – galerie de shopping in Bruxelles datand din secolul al XIX-lea. Spre seara, ne pregatim pentru petrecerea in aer liber de pe Platoul Heysel – Esplanada Atomium.

Ziua 5 (01.01): BRUXELLES – ANVERS (ANTWERPEN) optional

Mic dejun. Ziua de azi o putem dedica orasului Anvers (optional). Plecam in cursul diminetii spre acest minunat oras. Odata ajunsi, vom efectua un tur de oras de cca 2 ore cu un ghid local, care ne va arata: Grote Markt (Piata Centrala), Fantana Brabo, Catedrala, Muzeul Paul Rubens (intrarea nu este inclusa). Cazare in Bruxelles.

Revelion 2019 Benelux avion

Ziua 6 (02.01): BRUXELLES – AMSTERDAM – tur de oras inclus

Mic dejun. Plecam catre capitala Olandei, Amsterdam, unde avem prevazut un tur panoramic de oras de jumatate de zi cu ghid local. Aici admiram Muzeul Van Gogh, Rijksmuseum, Palatul Regal din piata Dam, precum si numeroasele canale, poduri si cladiri istorice aflate de-a lungul raului Amstel. Cazare la hotel DUTCH DESIGN ARTEMIS 4* sau similar in Amsterdam.

Ziua 7 (03.01): AMSTERDAM

Mic dejun la pachet. Ora 06:20 eliberarea camerelor si transfer la aeroport. Imbarcare pe cursa Amsterdam – Bucuresti a companiei KLM. Decolare la ora 09:20 si sosire in Bucuresti la ora 13:05.

Revelion 2019 Benelux avion

Revelion 2019 Benelux avion

Pretul include :

 • transport cu avionul Bucuresti – Amsterdam – Bucuresti cu compania KLM;
 • 6 nopti cazare cu mic dejun: 5 nopti in Bruxelles la hotel PULLMAN BRUSSELS CENTRE MIDI 4* (sau similar) si 1 noapte in Amsterdam la hotel DUTCH DESIGN ARTEMIS 4* (sau similar);
 • transferuri aeroport – hotel – aeroport;
 • tur de oras in Bruxelles cu ghid local;
 • excursie de o zi la Liege si Luxembourg;
 • tur de oras in Luxembourg cu ghid local;
 • tur de oras in Amsterdam cu ghid local;
 • insotitor roman de grup;
 • taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).

Nu sunt incluse in pret :

 • bagaj de cala (optional): 30 EURO/dus-intors, pret valabil pentru posesorii cardului Flying Blue Ivory (se achita in agentie);
 • bacsisurile pentru soferi si ghizi locali (se practica): 25 EURO/persoana – se achita prin reprezentantul agentiei;
 • intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale;
 • asigurarea medicala si storno (optionala, se incheie la semnarea contractului de prestari servicii turistice).

Informatii suplimentare la Pan European Travel .

Revelion 2019 Benelux avion


Data de plecarePret/persoana/pachetRezerva
28.12.2018720 EuroRezerva