Revelion 2019 Praga Cehia avion Image
Revelion 2019 Praga Cehia avion ImageRevelion 2019 Praga Cehia avion ImageRevelion 2019 Praga Cehia avion ImageRevelion 2019 Praga Cehia avion ImageRevelion 2019 Praga Cehia avion Image
Tarif de la:525 €pachet/persoana
Perioada: 30.12.2018 - 03.01.2019
Tip de masa: Mic Dejun
Vizualizare preturi


Revelion 2019 Praga Cehia avion

PROGRAMUL CIRCUITULUI:

ZIUA 1 (30.12): BUCURESTI – PRAGA – tur de oras inclus

Intalnire cu insotitorul de grup pe aeroportul Otopeni la ora 06:00 pentru imbarcare pe cursa Tarom cu destinatia Praga. Decolare la ora 08:05 si sosire la Praga la ora locala 09:00. Transfer in centrul orasului pentru tur panoramic de oras cu insotitorul de grup cu opriri la: Piata Wenceslas, Piata Staromestske Námestí cu oprire la ora fixa pentru “spectacolul” papusilor, Cartierul Evreiesc Josefov, Piata Republicii, Casa Municipala – o frumoasa cladire art nouveau care adaposteste sala de concerte Smetana si Turnul Pulberariei, monument gotic care separa orasul vechi de cel nou. Transfer la hotel International 4* sau similar.

ZIUA 2 (31.12): PRAGA – KARLOVY VARY – PRAGA (excursie optionala)

Dupa micul dejun, excursie optionala la la Karlovy Vary. Cea mai veche si mai importanta statiune balneara din Bohemia de Vest, Karlovy Vary se afla la 360 – 390 metri deasupra nivelului marii si este pozitionata la confluenta raului cu apa termala Tepla si a raului Ohre. Pentru a permite oaspetilor si turistilor sa isi urmeze tratamentul si pe vreme mai putin favorabila, s-au construit mici adaposturi si pavilioane care, cu trecerea timpului, pentru a gazdui un numar cat mai mare de vizitatori, au fost inlocuite cu colonade, sali de promenada acoperite si sustinute de coloane maiestuoase, Karlovy Vary castigandu-si astfel si denumirea de “orasul colonadelor”. Pret informativ: 70 EURO/ persoana (minim 20 platitori). Seara, optional participare la cina festiva de Revelion organizata la restaurantul hotelului.

Revelion 2019 Praga Cehia avion

Ziua 3 (01.01): PRAGA – tur pietonal cu insotitorul de grup

Mic dejun. Timp liber sau va propunem sa continuati explorarea orasului intr-un tur pietonal impreuna cu insotitorul de grup (transferul hotel – oras – hotel nu este inclus). Vom vedea mai intai Manastirea Strahov si Biserica Loreta, dupa care vom admira indeaproape frumosul castel din Praga, a carui constructie a inceput in secolul al IX-lea, ca cetate de scaun a regilor Boemiei. In ziua de azi, castelul este sediul oficial al Presedintelui Cehiei. In apropierea castelului vom vedea Catedrala Sf. Vitus, simbolul spiritual al statului ceh, dupa care vom traversa cartierul Mala Strana (cartierul mic) in drum spre faimosul pod Carol peste raul Vltava, pe care il vom traversa si noi.

Ziua 4 (02.01): PRAGA – DRESDA – PRAGA (excursie optionala)

Mic dejun. Timp liber pentru plimbare sau excursie optionala la Dresda, numita si “Florenta de pe Elba”. Se vor admira, in cadrul unui tur panoramic: Castelul Zwinger, Biserica Frauenkirche, Opera Semper, Palatul Regal vechi de peste 700 de ani si Catedrala in stil baroc, cea mai mare biserica din Saxonia. Pret informativ: 60 EURO/ persoana (minim 20 platitori). Seara, optional, cina traditionala in timpul careia veti descoperi muzica folclorica ceheasca si veti experimenta preparatele locale si renumita bere. Pret informativ: 50 EURO/ persoana (minim 20 platitori).

Ziua 5 (03.01): PRAGA – BUCURESTI

Mic dejun. Eliberarea camerelor si transfer la aeroport pentru imbarcare pe zbor TAROM cu decolare la ora 09:45. Sosirea la Bucuresti este prevazuta pentru ora 12:35.

Revelion 2019 Praga Cehia avion

Revelion 2019 Praga Cehia avion

Tariful include :

 • transport cu avionul Bucuresti – Praga si retur cu compania TAROM;
 • 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel INTERNATIONAL 4* (sau similar);
 • tur panoramic de oras cu autocar si ghid local;
 • transferuri aeroport – hotel – aeroport;
 • insotitor roman de grup;
 • taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).

Tariful nu include :

 • asigurarea medicala (nu este obligatorie, dar este recomandata);
 • asigurarea storno (se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice);
 • cina de Revelion la restaurantul hotelului (optionala): 120 Euro/persoana (adult/copil);
 • intrarile la obiectivele turistice, excursiile optionale;
 • bacsisurile pentru soferi si ghizi locali (se practica).

Informatii suplimentare la Pan European Travel 

Revelion 2019 Praga Cehia avion


Data de plecarePret/persoana/pachetRezerva
30.12525 EuroRezerva