Revelion AHG Waridi Beach Resort & Spa Zanzibar Image
Revelion AHG Waridi Beach Resort & Spa Zanzibar ImageRevelion AHG Waridi Beach Resort & Spa Zanzibar ImageRevelion AHG Waridi Beach Resort & Spa Zanzibar ImageRevelion AHG Waridi Beach Resort & Spa Zanzibar ImageRevelion AHG Waridi Beach Resort & Spa Zanzibar Image
Tarif de la:1469 €pachet/persoana
Perioada: 28.12.2019 - 04.01.2020
Tip de masa: Demipensiune
Vizualizare preturi


Revelion AHG Waridi Beach Resort & Spa Zanzibar

AHG Waridi Beach Resort & Spa  4****

Situat de-a lungul plajei de nisip din Zanzibar, complexul AHG Waridi Beach Resort & Spa din Pwani Mchangani are un centru de wellness şi spa. Oaspeții au la dispoziție o piscină şi o sală de jocuri cu tenis de masă şi biliard.

Camerele au paturi sculptate din lemn, aer condiţionat, facilități pentru prepararea de ceai şi cafea şi baie privată, dotată cu duş.

Oaspeții de la AHG Waridi Beach Resort & Spa pot lua masa la restaurant și pot savura băuturi în cele 2 baruri. De asemenea, oaspeții au la dispoziție biciclete gratuite pentru a explora zona înconjurătoare. Personalul organizează activități precum gimnastică acvatică şi exerciții de stretching.

Complexul este situat la 40 km de Aeroportul Internațional din Kisauni şi la 50 km de Stone Town.

Revelion AHG Waridi Beach Resort & Spa Zanzibar

Tariful include :

 • bilet de avion compania Fly Dubai, via Dubai
 • catering la bordul aeronavelor
 • transfer aeroport – hotel – aeroport
 • 7 nopţi cazare in camera clasica
 • demipensiune
 • asistenţă turistică locală în limba engleză pe toata perioada sejurului
 • excursie optionala Stone Town city tour 1/2 zi

Tariful nu include :

 • taxe de aeroport 245 euro/persoana
 • taxa de viza 50 usd/pers (se achita pe aeroportul din Zanzibar)
 • serviciile de masa si bauturile care nu sunt incluse in program
 • excursiile optionale;
 • asigurare medicala de calatorie si storno (nu sunt obligatorii dar agentia va recomanda sa le incheiati)
 • alte cheltuieli personale

Despre destinatie :

Zanzibar este un teritoriu semi-autonom, la 23 de mile distanţă faţă de Tanzania, şi chiar dacă face parte din comunitatea ţărilor din Estul Africii, în toate aspectele ce privesc politica, religia, cultura, mâncarea, viaţa de aici este foarte diferită. Arhipelagul a fost vizitat de-a lungul secolelor de negustori venind din Peninsula Arabică, India, lacurile africane; astfel a devenit un punct de interes pentru negustorii de mirodenii dar şi de sclavi.

Locuitorii se consideră cetăţeni a Zanzibarului şi nu ai Tanzaniei, cu propria guvernare şi propriile legi. Tanzania este un conglomerat de religii, în timp ce în Zanzibar care a fost secole la rândul condus de sultanatul Omanului, religia predominantă este islamismul.
Reputaţia de insulă a Paradisului, nu este o exagerare: plaje cu nisip fin, băi de soare, snorkeling, recife de corali, mâncăruri cu fructe de mare şi apusuri de soare superbe, cu vedere la Oceanul Indian. Zanzibar este fără îndoială o destinaţie de vis, locul ideal pentru o escapadă, unde te poţi relaxa şi uita de cotidian.

Informatii suplimentare la Pan European Travel 

Revelion AHG Waridi Beach Resort & Spa Zanzibar


Data de plecarePret/persoana/pachetRezerva
28.121469 EuroRezerva