Revelion Bansko Hotel Mountain Paradise Image
Revelion Bansko Hotel Mountain Paradise ImageRevelion Bansko Hotel Mountain Paradise ImageRevelion Bansko Hotel Mountain Paradise ImageRevelion Bansko Hotel Mountain Paradise ImageRevelion Bansko Hotel Mountain Paradise Image
Tarif de la:385 €pachet/persoana
Perioada: 29.12.2018 - 02.01.2019
Tip de masa: Demipensiune
Vizualizare preturi


Revelion Bansko Hotel Mountain Paradise

Hotel Mountain Paradise 4****

Hotelul Mountain Paradise este un loc perfect de vacanță pentru oricine iubește muntele. Este la aproximativ 380 de metri distanță de teleschi și la 10 minute de mers de strada principală din Bansko. Pentru oaspeții hotelului, există un transfer gratuit la teleschi. Complexul oferă cazare în studiouri, apartamente cu un dormitor și cu două dormitoare, mobilate într-un stil modern. Toate camerele sunt dotate cu acces la internet Wi-Fi, TV cu programe prin cablu.

La dispoziția oaspeților se afla un restaurant cu o capacitate de 200 de locuri, un lobby bar cu acces la internet și biliard, o sală de conferințe cu o capacitate de 50 de locuri, dotată cu multimedia, un ecran, flipchart și acces la internet Wi-Fi. Centrul SPA dispune de o piscină încălzită cu o secție pentru copii, o saună, o baie de aburi, un Jacuzzi.

Revelion Bansko Hotel Mountain Paradise

Revelion Bansko Hotel Mountain Paradise

Tariful include :

  • Transport cu autocar clasificat pentru curse internationale;
  • 4 nopti de cazare cu Demipensiune bufet suedez;
  • Cina Festiva de Revelion
  • utilizarea gratuita a saunei, baii de aburi, jacuzzi, zona de relaxare, piscina, fitness, shuttle pana la skilift
  • tur panoramic si pietonal in Sofia;
  • vizita la Manastirea Rila;
  • Insotitor de grup din partea agentiei.

Tariful nu include :

  • Asigurarea medicala;
  • Intrarile la obiectivele turistice si eventualele servicii de ghizi locali;
  • Alte servicii decat cele mentionate.

Revelion Bansko Hotel Mountain Paradise

Itinerariu :

29.12.2018 – Intalnirea cu insotitorul de grup va avea loc la ora 06:00. Plecare la ora 06:30 urmand traseul Bucuresti – Giurgiu – Ruse – Sofia – Bansko. Vizitam pe drum capitala Bulgariei, Sofia – unul din cele mai vechi orase din Europa, intr-un tur panoramic si pietonal impreuna cu insotitorul de grup: Piata Centrala, Piata Parlamentului, Bulevardul Vitosha – artera comerciala si Catedrala Patriarhala Aleksander Nevski (a doua ca marime din Balcani). Sosire in statiune, cazare si cina.

30.12.2018 – Mic dejun. Zi libera pentru explorarea statiunii Bansko. Cina la hotel.

31.12.2018 – Dupa micul dejun, zi libera pentru relaxare in statiunea Bansko, urcare cu telegondola, etc. Cina Festiva de Revelion la hotel.

1.01.2019 – Brunch. Zi libera pentru relaxare, cina la hotel.

2.01.2019 – Mic dejun. Plecare spre Bucuresti in jurul orei 9.00. Vom vizita pe drum Manastirea Rila – cea mai mare si mai cunoscuta manastire ortodoxa din Bulgaria, situata la o altitudine de peste 1.100 m la poalele muntilor Rila. Manastirea are o arhitectura unica si se infatiseaza din exterior ca o adevarata fortareata cu ziduri inalte de aparare. Odata pasiti in interior vom descoperi o adevarata capodopera a arhitecturii locale: arce si coloane, scari de lemn, balcoane sculptate si peste 300 de chilii monahale. Timp liber pentru vizitare. Plecam apoi catre casa si ajungem in Bucuresti seara.

Pentru informatii si rezervari Pan European Tavel

Revelion Bansko Hotel Mountain Paradise


Data de plecarePret/pachet/persoanaRezerva
29.12.2018385 EuroRezerva