Revelion Bruxelles Belgia Image
Tarif de la:720 €pachet/persoana
Perioada: 29.12.2019 - 03.01.2020
Tip de masa: Mic Dejun
Vizualizare preturi


Revelion Bruxelles Belgia

Ziua 1 (29.12): BUCURESTI – BRUXELLES

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 14:25. Plecare spre Bruxelles cu compania BLUE AIR. Sosire in Bruxelles la ora locala 18:20. Transfer si cazare la hotel NH Brussels Louise 4* (sau similar).

Ziua 2 (30.12): BRUXELLES Revelion Bruxelles Belgia

Mic dejun. Dimineata ne indreptam spre centrul orasului, unde avem programat un tur panoramic de jumatate de zi cu ghid local cu scurte opriri la cladirea Parlamentului, Palatul de Justitie, Palatul Regal, Manneken Pis – mascota orasului, Grand Place – considerata una dintre cele mai frumoase piete publice din Europa. Dupa amiaza, timp liber pentru explorarea orasului Bruxelles pe cont propriu sau cu insotitorul de grup. Pot fi vizitate: Catedrala St. Michel si St. Gudula, bijuterie a arhitecturii gotice din secolul al XIII-lea, primaria din Bruxelles, Muzeele Regale ale Artelor Frumoase fondate de Napoleon Bonaparte in 1801 (reprezinta un complex format din mai multe muzee, inclusiv Muzeul de Arta Veche si Muzeul Modern), Galeriile St. Hubert – galerie de shopping in Bruxelles datand din secolul al XIX-lea.

Ziua 3 (31.12): BRUXELLES – ANVERS (optional)

Mic dejun. Prima parte a zilei o putem dedica orasului Anvers (optional). Plecam in cursul diminetii spre acest minunat oras. Odata ajunsi, vom efectua un tur de oras de cca 2 ore cu un ghid local, care ne va arata: Grote Markt (Piata Centrala), Fantana Brabo, Catedrala, Muzeul Paul Rubens (intrarea nu este inclusa). Intoarcere in Bruxelles. Spre seara, ne pregatim pentru petrecerea in aer liber de pe Platoul Heysel – Esplanada Atomium.

Ziua 4 (01.01): LA MULTI ANI 2020! BRUXELLES – LIEGE – LUXEMBOURG – BRUXELLES

Mic dejun. Plecam spre Luxembourg, cu o scurta oprire in Liege pentru a admira orasul. Ne continuam drumul spre Luxembourg, unde vom face un tur panoramic de oras cu ghid local. Acesta va cuprinde: Marele Palat, Place D’Armes, Catedrala Notre Dame, construita in stil baroc. Intoarcere in Bruxelles, cazare.

Ziua 5 (02.01): BRUXELLES – BRUGGE (optional) Revelion Bruxelles Belgia

Mic dejun. Timp liber pentru plimbari individuale sau, optional, excursie la Brugge. Vom face un tur pietonal cu ghid local, in cadrul caruia vom admira cladirile medievale, catedralele si bisericile orasului. De asemenea, se poate opta pentru o croaziera pe canale. Seara revenim in Bruxelles.

Ziua 6 (03.01): BRUXELLES

Mic dejun. Timp liber pentru ultimele cumparaturi. La ora 15:30 transfer la aeroport. Imbarcare pe cursa Bruxelles – Bucuresti a companiei BLUE AIR. Decolare la ora 19:05 si sosire in Bucuresti la ora 22:50.

Tariful include :

• transport cu avionul Bucuresti – Bruxelles – Bucuresti cu compania BLUE AIR;
• 1 bagaj de cala/persoana in limita a 20 kg, o singura piesa;
• 5 nopti cazare cu mic dejun la hotel NH Brussels Louise 4* (sau similar);
• transferuri aeroport – hotel – aeroport;
• tur de oras in Bruxelles cu ghid local;
• excursie de o zi la Liege si Luxembourg;
• insotitor roman de grup;
• taxele de aeroport (pot suferi modificari)

Tariful nu include :

•  asigurarea medicala de calatorie (optionala);
• asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
• catering pe durata zborului;
• bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 25 EURO/persoana – se practica in tarile vizitate, se achita la sosirea in tara de destinatie;
• excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;

Informatii suplimentare la Pan European Travel .

Revelion Bruxelles Belgia


Data de plecarePret/persoana/pachetRezerva
29.12720 EuroRezerva