Revelion Hotel Alpin Park Innsbruck Austria Image
Revelion Hotel Alpin Park Innsbruck Austria ImageRevelion Hotel Alpin Park Innsbruck Austria ImageRevelion Hotel Alpin Park Innsbruck Austria ImageRevelion Hotel Alpin Park Innsbruck Austria ImageRevelion Hotel Alpin Park Innsbruck Austria ImageRevelion Hotel Alpin Park Innsbruck Austria ImageRevelion Hotel Alpin Park Innsbruck Austria ImageRevelion Hotel Alpin Park Innsbruck Austria ImageRevelion Hotel Alpin Park Innsbruck Austria ImageRevelion Hotel Alpin Park Innsbruck Austria Image
Tarif de la:439 €pachet/persoana
Perioada: 29.12.2018 - 02.01.2019
Tip de masa: Demipensiune
Vizualizare preturi


Revelion Hotel Alpin Park Innsbruck Austria

Hotel Alpin Park 4****

Localizare: la 15 minute de mers pe jos de Orasul Vechi, foarte apreciat pentru zona linistita in care e asezat cat si pentru bucataria remarcabila.

Servicii hoteliere: restaurant traditional a` la carte, bar, centru SPA (baie cu aburi, sauna, camera de relaxare, Jacuzzi cald, tepidarium cu paturi cu apa), camera echipament de ski, acces internet si Sky bus GRATUIT. La sosire, turistii sunt intampinati cu un WELLCOME DRINK.

Dotari camere: 87 camere cu baie proprie (cada/ dus, Wc ), foen, minibar, TV satellite, telefon, radio, caseta de valori.

Tariful include :

  • 4 nopti cazare in camera dubla
  • Demipensiune (mic dejun bufet + cina 3 feluri)
  • Intrare la zona de Fitness si Wellness Spa  (Baie cu aburi, Sauna, Camera relaxare, Jacuzzi, orar 16:00 – 19:00)
  • Cina Revelion
  • Asistenta turistica

Tariful nu include :

  • Transport la cerere
  • Asigurare medicala si storno
  • Alte taxe sau cheltuieli personale

Revelion Hotel Alpin Park Innsbruck Austria

Revelion Hotel Alpin Park Innsbruck Austria

Descriere statiune :

Innsbruck este una dintre destinatiile propuse de noi pentru aceasta iarna, pentru cei care isi doresc o adevarata vacanta de Revelion sau de Craciun (schiori si non schiori). Inima muntilor Alpi, capitala Tirolului, Innsbruck nu este doar un oras de o frumusete aparte, ci si una dintre destinatiile preferate pentru turistii din intreaga lume, indragostiti de munti si de libertatea naturii.

Innsbruck este un oras important pe harta amatorilor sporturilor de iarna din Austria, fiind de 2 ori gazda Jocurilor Olimpice de Iarna, un adevarat Paradis hibernal.

Innsbruck este capitala provinciei Tirol . cu 120.000 de locuitori acesta este al cincilea cel mai mare oras din Austria. Innsbruck a fost unul dintre cele opt orașe gazda din Campionatul European de Fotbal din 2008 . Orasul a găzduit de două ori Jocurile Olimpice de iarnă ceea ce il face nu numai un oraș interesant și frumos , dar  si ” cea mai mare statiune de schi din Alpi ” . Acesta este situat în apropiere de Munchen .

Informatii si rezervari la Pan European Travel

Revelion Hotel Alpin Park Innsbruck Austria


PerioadePret/persoana/pachetRezerva
29.12.2018-02.01.2019439 EuroRezerva