Revelion Italia autocar Image
Revelion Italia autocar ImageRevelion Italia autocar ImageRevelion Italia autocar ImageRevelion Italia autocar ImageRevelion Italia autocar Image
Tarif de la:525 €pachet/persoana
Perioada: 27.12.2018 - 05.01.2019
Tip circuit: Turistic
Numar de zile: 11
Tip de masa: Mic Dejun
Vizualizare preturi Rezerva acum


Revelion Italia autocar

Program

 • Ziua 1. (27.12) București – Budapesta

Călătoria noastră începe din cea mai modernă autogară din România – Autogara Centrală – București, la ora 6.30 dimineața. Verifică lista cu oraşele prin care tranzităm ţara. Ajungem în cursul serii la Budapesta. (Cazare în Budapesta).

 • Ziua 2. (28.12) Budapesta – Graz  – Padova

Bună dimineața! După micul dejun pornim motoarele şi ne aventurăm în călătoria noastră spre Italia. Oprim mai întâi în Graz, al doilea oraş ca mărime al Austriei, situat la poalele Alpilor. Aici găsim un amestec fericit de stiluri şi mişcări artistice, de la gotic, renascentist şi baroc la contemporan, care s-au succedat de-a lungul celor opt secole de istorie a oraşului.

O lume pitorească a colţurilor ascunse şi a pasajelor secrete şi-a făcut loc lângă împăduritul Schlossberg. Pe platoul acestuia se ridică vechiul simbol al oraşului: turnul cu ceas din Graz, parte a fostei fortăreţe. Privind de aici, oraşul de pe Mur se deschide asemenea unei cărţi. Domul din Graz, o clădire aparţinând goticului târziu, aduce aminte de zilele în care Grazul era oraş imperial. Prefectura se aseamănă unui palazzo veneţian, în timp ce Muzeul universal Joanneum, fondat de arhiducele Johann, conţine mai multe obiecte decât orice alt muzeu regional din Austria.

După ce ne-am delectat cu bunătăţurile locale ne îmbarcăm în autocar şi ne îndreptăm spre Padova unde ajungem în cursul serii. Ne cazăm la un hotel din zona Padova şi ne pregătim de marea aventură italiană.

Revelion Italia autocar

 • Ziua 3. (29.12) Padova – Veneţia – Verona

Mic dejun. Remarcăm cu amuzament cât de apropiate sunt limba italiană și cea română. Chiar dacă nu ai făcut o oră de italiană la școală, imposibil să nu intuiești, cel puțin, sensul unor fraze în italiană. Cu acest sentiment familiar în suflet ne îndreptăm spre Veneția, care a fost declarată, în 1979, patrimoniu al umanității de către UNESCO. Străduțele și canalele sunt animate de veselia tipică a italienilor, iar noi ne îndreptăm spre Piața San Marco îmbarcându-ne într-o croazieră la bordul unui vaporetto care ne poarta lin până în centrul oraşului, singura modalitate de a ajunge aici.

Deși poate nu ai mai fost aici, suntem siguri că ai o senzație puternică de deja-vu. Imaginile cu Piața San Marco, “ cel mai frumos salon din Europa” după spusele lui Napoleon,  sunt emblematice pentru Veneția, dar acum ai șansa să vezi și să simți energia incredibilă a acestui loc….. muzică, porumbei, artă.

 • Ziua 4. (30.12) Verona – Florenta – Roma

După micul dejun, ne așteaptă poezia Veronei. Povestea Julietei și a lui Romeo și-a pus amprenta asupra acestui oraș pentru totdeauna. Așa că pornim cu sufletul deschis spre iubire în acest oraș adorat de turiști pentru tumultul său arhitectonic, culinar și pentru posibilitatea de a vedea artă la tot pasul. Vedem, desigur, balconul Julietei, unde Romeo își declara iubirea cu cel mai trist final din lume. Aproape uităm că legenda celor doi îndrăgostiți a luat naștere din condeiul lui William Shakespeare și ne lăsăm purtați de poveste. În curtea casei cu balconul, se află o statuie de bronz a Julietei. Se spune că dacă o atingi, vei avea noroc în dragoste. Nu strică să ne asigurăm!

Revelion Italia autocar
 • Ziua 5. (31.12) – Roma

Buon giorno, Italia! Roma are nevoie de timp pentru a fi descoperită, dar astăzi vom începe prin a descoperi o parte din comorile Romei: Santa Maria Maggiore, San Pietro  in Vincoli, Colosseumul, Columna lui Traian, Piața Veneția , Capitoliul și Pantheonul. Orice alte cuvinte aici ar fi de prisos în fața măreției acestor construcții!

Minunata Noapte de Revelion o vom petrece cu stil la un elegant restaurant din Roma. Alături de camarazii de drum, ne vom bucura de cele mai alese specialități din bucătăria tradițională a italiei și ne vom delecta cu licori bahice, în așteptarea noului an. Nelipsite vor fi muzica bună și dansurile ce ne vor distra până în zori.

Revelion Italia autocar

 • Ziua 6. (1.01) Roma – Montecassino Abbey

Începem noul an în cel mai bun mod posibil, cu o excursie opțională la Montecassino Abbey. O abație situată între Roma și Neapole, construită pe un deal cu o înălțime de 561 m, la vest de localitatea Cassino. Mănăstirea este așezată pe locul unei foste fortărețe romane numită Municipium Von Casinum și a fost întemeiată în anul 529 de către Sfântul Benedict de Nursia.

Pe aici au trecut de-a lungul vremii mai multe personalități marcante ale Evului mediu, printre care saxonul illbald și Sturmius. Spre sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial, abația devine loc de refugiu pentru civili, însă aceasta a fost distrusă de fortele aliate în timpul bombardamentelor din februarie 1944, apoi ocupată de trupele germane. Edificiul a “renăscut din cenușă” în anul 1964, în timpul Papei Paul al VI-lea. Se spune că biblioteca mănăstirii ar fi adăpostit manustrise rare pe timp de război, acestea fiind apoi mutate la Vatican de către ofițerii germani. Revenim seara la Roma pentru cazare.

 • Ziua 7 . (2.01) Roma – Napoli – Pompei

Astăzi ai o zi întreagă la dispoziție pentru a-ți face propriul traseu prin Roma și pentru a descoperi acest oraș în ritmul tău. Recomandarea noastră ar fi să ții cont de zicala care spune ”Când ești la Roma, fă ceea ce fac romanii!” și să te pierzi fără griji pe străzile pietruite ale centrului istoric, care te poartă spre piațete fermecătoare, palate renascentiste devenite muzee, biserici baroce, situri arheologice sau magazine care te cuceresc la prima vedere. Bineînțeles, pauzele de gelato, paste și pizza sunt mai mult decât recomandate, pentru că aici s-a născut la dolce vita, să nu uităm!

Revelion Italia autocar
 • Ziua 8. (3.01) Roma – Asissi – San Marino – Padova

Ne luăm la revedere de la Roma și ne îndreptăm spre Asissi, orașul în care s-a născut Sfântului Francisc, ocrotitorul Italiei. După o plimbare prin șarmantul orășel întins pe colinele line ale Muntelui Subasio, important loc de pelerinaj pentru catolici, mergem mai departe către San Marino, un microstat de doar 61 de kilometri pătrați și cu doar 33.500 de locuitori. Cele trei fortărețe cățărate pe coasta Muntelui Titan – Guaita, Cesta și Montale – oferă o panoramă impresionată spre Munții Apenini și spre Marea Adriatică, așa că sfatul nostru este să nu rătăciți tocmai astăzi aparatele foto! După vizita în San Marino ne îndreptăm spre Padova . Cazare la un hotel din zona Padova.

Revelion Italia autocar
 • Ziua 9. (4.01) Padova – Ljubljana – Zagreb

Ne luăm la revedere de la Padova și de la Italia și ne îndreptăm spre Ljubliana, un mic dejun sățios, pornim împreună să vedem cu ochii noștri cum se integrează istoria într-un prezent vibrant și viu. Căci te uimește verdeața orașului, iar tihna acestei capitale europene te va cuprinde ca o poveste frumoasă. Destinația noastră este Castelul Ljubljana, care se înalță pe dealul din mijlocul capitalei slovene.

Acesta datează din secolul al XV-lea și aspectul său impunător îi trădează rolul istoric de fortăreață, cazarmă și reședință regală. Verifică bateriile aparatului de fotografiat sau bazează-te pe camera telefonului, la alegere. Podul Triplu este unul dintre cele mai frumoase și cunoscute poduri din Ljubljana. Arhitectura sa specială reuneșete, de fapt, un grup de trei poduri care leagă orașul modern de centrul medieval. Zona este animată de baruri și restaurante, iar turiștii reușesc aici să facă fotografii demne de pus în ramă!

Revelion Italia autocar

 • Ziua 10. (5.01) Zagreb – Belgrad

Dupa micul dejun ne îndreptăm spre Belgrad,  unde începem asediul prin Poarta Leopold, punctul de acces către centrul istoric. Belgradul s-a ridicat pe vechea Cetate Singidunum, fondat de un trib celtic  și transformat de romani într-un centru de apărare la granița imperiului. Cetatea se află în Parcul Kalemegdan, un spațiu ce se întinde până la malurile Dunării și ale Râului Sava.

 • Ziua 11. (6.01) Belgrad – Bucureşti

Călătoria noastră se apropie de sfârșit! De la Belgrad ne îndreptăm spre București, unde vom ajunge în cursul serii.

Revelion Italia autocar

Revelion Italia autocar

Pretul include :

 • transport cu autocar climatizat
 • 10 nopți de cazare in hoteluri de 2*-4* (Roma – Green Park Pamhili 4*/similar)
 • 10 mic dejun;
 • ghid însoţitor din partea agenţiei pe traseu.

Nu sunt incluse in pret :

 • Intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali, alte taxe şi cheltuieli personale.
 • Excursiile opționale pentru minim 30 de persoane;
 • Vaporasul (14 € / pers.) si  taxa de autocar (11 € / pers) la Venetia, ambele se incaseaza din agentie.

Informatii suplimentare la Pan European Travel .

Bonusuri

 • transferuri din țară conform programului
 • NOU! Pachet asigurări inclus: asigurare medicală, asigurare storno, asigurare de bagaj pentru posesorii de PELLERIN CLUB CARD
 • Reducere 10% la achitarea din tara a 3 opționale, pentru posesorii de card PELLERIN CLUB CARD.

Revelion Italia autocar


Date de plecarePret/persoana/pachetRezerva
27.12.2018de la 525 EuroRezerva
A B C D
PELLERIN   PLUS BEST DEAL

Reducere 85 €

PROMO

Reducere 65 €

STANDARD +

Reducere  30 €

425

+ 185 € ( transport  autocar)

340

+ 185 € ( transport  autocar)

360

+ 185 € ( transport  autocar)

395

+ 185 € ( transport  autocar)

 

pret de persoana in camera dubla
 

Oferta valabila pentru primele locuri in autocar;

Avans  25% la inscriere;

Diferenta de plata pana la  21 de zile inainte de data plecarii;

GRATUIT  – PELLERIN CLUB CARD , avand incluse asigurarea medicala, storno si de bagaje.

GRATUIT  cina traditionala din Belgrad;

Tarif disponibil si in varianta de transport individual (include serviciile de cazare si asistenta turistica locala);

ATENTIE!   LOCURI LIMITATE!

 

 

Oferta valabila pentru ultimele locuri in autocar;

Plata integrala la inscriere;

Nu se accepta modificari sau anulari.

Nu se cumuleaza cu alte reduceri;

ATENTIE!   LOCURI LIMITATE!

 

 

Avans  30% la inscriere;

Diferenta de plata pana la  30.09.2018;

Tarif disponibil si in varianta de transport individual (include serviciile de cazare si asistenta turistica locala);

Nu se cumuleaza cu alte reduceri;

Oferta este valabila pana la  30.09.2018.

 

 

Avans  30% la inscriere;

Diferenta de plata pana la  31.03.2018;

Tarif disponibil si in varianta de transport individual (include serviciile de cazare si asistenta turistica locala);

Nu se cumuleaza cu alte reduceri;

Oferta este valabila pana la  31.03.2018.

 

suplimente &reduceri

·    Supliment de single 215 €

·    Reducere a 3-a persoana in camera  15 €.