Revelion Pensiunea Oberzaishof Abtenau Image
Revelion Pensiunea Oberzaishof Abtenau ImageRevelion Pensiunea Oberzaishof Abtenau ImageRevelion Pensiunea Oberzaishof Abtenau ImageRevelion Pensiunea Oberzaishof Abtenau ImageRevelion Pensiunea Oberzaishof Abtenau Image
Tarif de la:325 €persoana/sejur
Perioada: 29.12.2019 - 05.01.2020
Tip de masa: Mic Dejun
Vizualizare preturi


Revelion Pensiunea Oberzaishof Abtenau

Pensiunea Oberzaishof, Abtenau

Pensiunea este situata la 600 m de centrul statiunii Abtenau. Camere cu baie proprie, tv, balcon.

Pensiunea dispune de camera de zi cu tv, frigider, parcare mare gratuita, instalatia de urcare spre partiile de schi se afla chiar langa pensiune.

Tariful include :

  • 7 nopti cazare in camera dubla
  • mic dejun
  • Asistenta turistica

Tariful nu include :

  • Transport la cerere
  • Taxa de statiune (plata la fata locului);
  • Asigurare medicala si storno
  • Alte taxe sau cheltuieli personale

Descriere : Revelion Pensiunea Oberzaishof Abtenau

Abtenau este staţiune principală a văii Lammer în landul Salzburg. Este situată la o altitudine de 712 m la aproximativ 60 km de Salzburg. Abtenau este un „sat de desfătare” atât vara cât şi iarna, conceput pentru aprecierea în special de către familii. Derdeluşul cu nocturnă vă aşteaptă la 3,2 km de dat cu săniuţa – mai multă distracţie vă aşteaptă şi la patinoar, la centrul sportiv din Abtenau.

Cu skipass-ul regiunii „Dachstein West” vă stau la dispoziţie în total 119 km de pârtii. Cele 58 de instalaţii pe cablu vă transportă la pârtii fără probleme. 122 km de pârtii pot fi înzăpeziţi şi asigură astfel condiţii minunate pentru schi. Domeniul schiabil mic dar bun Karkogel cu porţiunile de cupă mondială „David-Zwilling” şi „Alexandra-Meissnitzer” sunt la doi paşi de cazare. În doar câteva minute ajungeţi şi la domeniul schiabil Postalm, care aparţine încă de Abtenau.

Russbach, la cca. 9 km de Abtenau este un punct de acces foarte bun pentru domeniul combinat al regiunii de schi Dachstein-West. Skipass-ul pentru regiune permite accesul la coborâri fantastice în diverse domenii schiabile – între care legătura este exemplară datorită skabus-urilor gratuite. Oferta de pârtii este deosebit de potrivită pentru începătorii şi cei cu un stil liniştit de schi, cu pârtii bune şi variate. Dar există şi pârtii cu porţiune de slalom, contracronometru, valuri şi mogul. Cui nu-i ajunge mişcarea poate continua în nocturnă la instalaţia.

Informatii si rezervari la Pan European Travel

Revelion Pensiunea Oberzaishof Abtenau


PerioadaPret/persoana/sejurRezerva
29.12 - 05.01243 EuroRezerva