Revelion Punta Cana Princess Image
Revelion Punta Cana Princess ImageRevelion Punta Cana Princess ImageRevelion Punta Cana Princess ImageRevelion Punta Cana Princess ImageRevelion Punta Cana Princess Image
Tarif de la:2103 €pachet/persoana , TAXE INCLUSE !!!!
Perioada: 28.12.2019 - 04.01.2020
Tip de masa: All Inclusive
Vizualizare preturi


Revelion Punta Cana Princess

Punta Cana Princess 5*****

Acest complex destinat exclusiv adulților este situat în Republica Dominicană, la doar câțiva pași de plaja din zona Bavaro. Complexul all inclusive are un centru spa cu servicii complete, 5 restaurante, un snack bar şi program de divertisment în timpul serii.

Punta Cana Princess All Suites Resort & Spa All Inclusive organizează zilnic activități pe plajă, iar oaspeții au la dispoziție un centru de fitness şi o piscină în aer liber. Pe plajă sunt servite băuturi. De asemenea, oaspeţii au la dispoziţie terenuri de tenis şi minigolf.

Suitele de la Punta Cana Resort & Spa au TV prin cablu, cadă spa şi balcon. De asemenea, fiecare suită spațioasă include minibar și aparat de cafea.Oaspeţii cazați la Punta Cana beneficiază de acces la hotelurile Caribe Club şi Tropical Princess din apropiere.

Lagunele cu apă dulce sunt situate la 22 km de complex, iar portul de agrement Cap Cana se află la 24 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Punta Cana, situat la 18 km de Punta Cana Princess All Suites Resort and Spa.

Tariful include :

 • Bilet de avion compania Evelop;
 • Catering la bordul areonavelor;
 • 7 nopti cazare in deluxe suite
 • ALL INCLUSIVE;
 • Transfer aeroport – hotel – aeroport;
 • Asistenta turistica locala pe toata perioada sejurului in limba romana;
 • Asigurare medicala;
 • Taxe de aeroport (160 euro/ persoana).

Tariful nu include :

 • Excursii optionale care nu sunt mentioate in program;
 • Taxa guvernamentala de 20 USD, care se va platii la iesirea din tara;
 • Asigurare storno (nu sunt obligatorii dar agentia va recomanda sa le incheiati);
 • Alte cheltuieli personale.

Despre destinatie :

Punta Cana este paradisul celor care cauta apa clara si plaje cu nisip alb, marginite de palmieri. Litoralul zonei Punta Cana se extinde pe 50 km de coasta. Plaja cea mai extinsa este Bavaro, considerata de guvernul Republicii Dominicane ca tezaur national datorita bogatiei florei, faunei si a frumusetilor naturale care se gasesc aici.

Clima este excelenta, zilele sunt insorite in tot timpul anului, acesta fiind locul perfect pentru o vacanta relaxanta. Sunt foarte multe hoteluri construite aici, cu o arhitectura inovatoare si gradini spectaculoase. De fapt, zona Punta Cana gazduieste aproape exclusive resorturi de tip all –inclusive, dedicate in special cuplurilor si familiilor.

Punta Cana nu este propriu-zis un oras, dar cu toate acestea veti avea ocazia de a vedea aici casele unor mari celebritati.

Pentru informatii si rezervari Pan European Tavel

Revelion Punta Cana Princess


Data de plecarePret/persoana/pachetRezerva
28.12.20192103 EuroRezerva