Revelion Residence Artuik Marilleva Italia Image
Revelion Residence Artuik Marilleva Italia ImageRevelion Residence Artuik Marilleva Italia ImageRevelion Residence Artuik Marilleva Italia ImageRevelion Residence Artuik Marilleva Italia ImageRevelion Residence Artuik Marilleva Italia ImageRevelion Residence Artuik Marilleva Italia ImageRevelion Residence Artuik Marilleva Italia ImageRevelion Residence Artuik Marilleva Italia ImageRevelion Residence Artuik Marilleva Italia ImageRevelion Residence Artuik Marilleva Italia Image
Tarif de la:345 €sejur/persoana
Perioada: 29.12.2018 - 05.01.2019
Tip de masa: Fara Masa
Vizualizare preturi Rezerva acum


Revelion Residence Artuik Marilleva Italia

Residence Artuik, Marilleva-Italia, Val di Sole

Este un complex de apartamente in statiunea Marilleva 1400 legat de Folgarida / Marilleva / Madonna di Campiglio / Pinzolo.
Servicii: parcare
Cazare: toate apartamentele sunt mobilate intr – un mod simplu si functional, si echipat cu TV prin satelit, cuptor sau microunde, baie cu cada si uscator de par.
Apartamentele Monolocale 2 persoane: au living cu chicineta, pat dublu pliabil, baie.
Apartamentele Monolocale 3/4 persoane: au living cu chicineta, pat dublu pliabil si pat supraetajat, baie proprie.
Apartamentele Bilocale 4 persoane: au living cu chicineta si pat dublu pliabil care separa zona de dormit cu pat supraetajat, noaptea, cand patul este pus, diviziunea dintre living si dormitor cu paturi supraetajate este garantata prin ziduri glisante, baie.
Apartamentele Bilocale 5/6 persoane: au living cu chicineta si pat dublu pliabil care separa zona de dormit cu doua paturi supraetajate, pe timp de noapte, atunci cand patul este pus, diviziunea dintre camera de zi si dormitor cu paturi supraetajate este garantata de ziduri glisante, baie.
(In unele cazuri, dispozitia de paturi in apartamente pot fi diferite de la aceasta descriere)

Cea mai apropiata partie/instalatie: direct pe partiile Marileva 1400 (zona de schi Folgarida – Marilleva este conectat de Madonna di Campiglio/Pinzolo)

Revelion Residence Artuik Marilleva Italia

Pretul include:

– cazare
– consum de energie electrica, gas, apa, caldura

Pretul NU include:
– curatenia finala (obligatoriu!!!)
– lenjerie de pat si baie
– patut copil
– taxa locala (se plateste la fata locului)
– tot ceea ce nu este mentionat in program

Descriere Val di Sole :

Val di Sole este regiunea de ski situata in provincia Trentino (Nordul Italiei), si ofera posibilitatea de a schia la inaltimi de 3000 m, datorita pozitiei geografice favorabile si a prezentei celor mai inalti munti dintre Alpii Centrali si de Est : Ortles-Cevedale, Adamello Presanella si Dolomiti Brenta.

Important ! Partiile din Folgarida si Marilleva sunt conectate cu cele din faimoasa statiune Madonna di Campiglio si Pinzolo, avand  astfel acces la o zona vasta de ski Folgarida-Marilleva- Madonna di Campiglio-Pinzolo insumand 150 km de partii,59 instalatii de urcare, 5 snow-parcuri,peste 300 instructori de schi pregatiti sa va initieze in tainele acestui sport minunat si 100% emotie !

Accesul catre aceasta zona de ski Folgarida-Marilleva- Madonna di Campiglio-Pinzolo se mai poate realiza si prin noua telecabina Daolasa-Val Mastellina situata in inima regiunii Val di Sole, in apropierea statiunii Commezzadura. Punctul de plecare a telecabinei este situat chiar in apropierea garii de tren Daolasa-Commezzadura si in numai 12 minute puteti schia in vasta regiune Folgarida-Marilleva-Madonna di Campiglio.Pentru turistii cazati in statiunile Commezzadura sau Dimaro, aceasta este cea mai apropiata telecabina si se poate ajunge si pe jos in doar cateva minute.

Important! Fiecare hotel din regiunea Val di Sole va asigura transfer dus-intors gratuit la telecabina, zilnic cu mini bus privat.

Informatii si rezervari la Pan European Travel

Revelion Residence Artuik Marilleva Italia


PerioadePret/persoana/sejur in apart BILO 4 persoaneRezerva
29.12.2018 - 05.09.2019345 EuroRezerva

Informatii aditionale:
Garantie: 150 Euro/apartament
Check – in: intre orele 16:00 – 19:00 / Check – out: pana la ora 09:30
Curatenia finala: 50 Euro/apartament (obigatoriu!!!!) curatenia chicinetei este obligatia clientilor, altfel se achita un supliment de 30Euro
Patut copil: 50 Euro/saptamana
Lenjerie de pat si baie: 15 Euro/persoana/set
Taxa locala: se plateste la fata locului
Animale de companie mici: se accepta, animale mici (catel micut NU), impreuna cu carnetul de sanatate a animalului, cu rezervare in avans, 50 Euro/saptaman, se plateste la fata locului, este permis intrare doar in apartamente, nu in zonele comune!