Revelion Sankt Petersburg Moscova Rusia Image
Revelion Sankt Petersburg Moscova Rusia ImageRevelion Sankt Petersburg Moscova Rusia ImageRevelion Sankt Petersburg Moscova Rusia ImageRevelion Sankt Petersburg Moscova Rusia ImageRevelion Sankt Petersburg Moscova Rusia Image
Tarif de la:1075 €pachet/persoana
Perioada: 27.12.2018 - 03.01.2019
Tip de masa: Mic Dejun
Vizualizare preturi


Revelion Sankt Petersburg Moscova Rusia

PROGRAMUL CIRCUITULUI:

Ziua 1 (27.12): BUCURESTI – MOSCOVA

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 10:30, pentru imbarcare pe cursa companiei AEROFLOT, cu destinatia Moscova. Sosire la Moscova la ora locala 16:40. Cazare la hotel Korston 4* sau similar. Cina la restaurantul hotelului.

Ziua 2 (28.12): MOSCOVA

Mic dejun. In aceasta zi, vom avea un tur panoramic de oras ce include: Piata Rosie, construita in secolul al XVI-lea de Ivan cel Grozanic, Parcul Victoriei, Arcul de Triumf, Casa Alba, Catedrala Mantuitorului, platforma de observare Sparrow Hills, monumentul lui Puskin de pe strada pietonala Arbat, precum si alte obiective emblematice ale actualei capitale. Continuam vizita orasului cu o plimbare de o ora cu metroul moscovit, atractie turistica de prima mana, in special pentru decorurile spectaculoase si unice ale fiecarei statii. Timp liber pentru pranz sau vizitarea Catedralei Sfantului Vasile

(intrarea este optionala si se face individual, fara insotitorul de grup, pret informativ: 10 euro/persoana). Continuam programul cu vizitarea Complexului Kremlin (o catedrala si Armureria). Minunat monument arhitectonic si de arta, odinioara fortareata, Kremlinul gazduieste astazi cele mai frumoase palate si catedrale din Rusia.

Revelion Sankt Petersburg Moscova Rusia

Ziua 3 (29.12): MOSCOVA

Mic dejun. Timp liber sau, optional, vizita la Galeriile Tretyakov – tezaurul national de arta al Rusiei. Dupa-amiaza, se poate opta pentru o croaziera pe raul Moscova.

Ziua 4 (30.12): MOSCOVA – SANKT PETERSBURG

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa companiei Aeroflot cu destinatia Sankt Petersburg. Sosire in fosta capitala a Rusiei la ora 14:35. Transfer si cazare la hotel Dostoevsky 4* sau similar.

Ziua 5 (31.12): SANKT PETERSBURG

Mic dejun. Ziua de astazi o dedicam orasului St. Petersburg unde vom avea un tur panoramic de oras care include: Palatul de Iarna, strada Nevsky Prospekt cu celebrele sale poduri, Catedrala Kazan, Catedarala Sf. Isaac, fortareata Petru si Pavel (intrare inclusa) – cea mai veche constructie, fosta capitala a Imperiului Rus, acum emblema orasului si locul unde se odihnesc multi dintre fostii tari ai Rusiei. Seara (optional), cina festiva de Revelion la restaurantul hotelului sau la un restaurant local.

Revelion Sankt Petersburg Moscova Rusia

Ziua 6 (01.01): LA MULTI ANI 2019! SANKT PETERSBURG – PUSKIN (optional)

Mic dejun. In cursul diminetii vom face o vizita la fosta resedinta a tarilor Rusiei – astazi spatiul care gazduieste celebrul Muzeul de Arta Ermitaj, ale carui colectii valoroase sunt prezente in Palatul de Iarna, unul dintre cele mai cunoscute palate imperiale. Dupa amiaza, optional, va propunem o excursie in orasul Puskin, unde vom putea vizita Palatul Ecaterinei, inclusiv Camera de Chihlimbar si parcul palatului.

Ziua 7 (02.01): SANKT PETERSBURG – PETERHOF (optional)

Mic dejun. Optional, va propunem o excursie la Petrodvoret (Peterhof), resedinta de vara a tarilor rusi, situat la 34km de St. Petersburg. Vom vizita Marele Palat si gradina principala unde sunt amplasate statuia lui Samson cu leul si fantanile in cascada. Dupa amiaza, optional, vom vizita marile catedrale ale St Petersburgului: Catedrala Sf Isaac (a carei cupola este acoperita cu 100 kg de aur pur, fiind considerata a treia mare catedrala ca dimensiune din lume), Catedrala Mantuitorului Insangerat si Catedrala Fecioarei din Kazan. Seara, optional, va propunem un spectacol folcloric traditional rusesc.

Ziua 8 (03.01): SANKT PETERSBURG – BUCURESTI

Eliberarea camerelor si transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa Aeroflot, Sankt Petersburg – Moscova. Sosire la Moscova, apoi imbarcare pe cursa AEROFLOT catre Bucuresti. Sosire la Otopeni la ora 11:25.

Revelion Sankt Petersburg Moscova Rusia

Revelion Sankt Petersburg Moscova Rusia

Tariful include :

 • transport cu avionul Bucuresti – Moscova si retur Sankt Petersburg – Moscova – Bucuresti cu compania AEROFLOT;
 • transport cu avionul cursa interna: Moscova – St. Petersburg cu compania AEROFLOT;
 • transferuri aeroport – hotel – aeroport;
 • 7 nopti cazare cu mic dejun: 3 nopti in Moscova la hotel 4* si 4 nopti in St. Petersburg la hotel 4*;
 • 1 cina la restaurantul hotelului in Moscova;
 • tururi panoramice cu ghid local Moscova si Sankt Petersburg;
 • vizita metrou Moscova – cu intrare la statiile reprezentative;
 • vizitarea Complexului Kremlin (o catedrala si Armureria);
 • vizitarea Fortaretei Petru si Pavel;
 • vizitarea Muzeului Ermitaj;
 • insotitor roman de grup;
 • taxa viza si procesare acte (pot suferi modificari);
 • taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).

Tariful nu include :

 • bacsisuri (se practica): 25 EURO/persoana, se achita prin insotitorul de grup, la sosirea in Rusia;
 • cina festiva de Revelion (vom reveni cu detalii in jurul datei de 15.11.2018);
 • asigurare medicala obligatorie (suma minima asigurata trebuie sa fie de 30.000 euro);
 • asigurarea storno (optionala, recomandata).

Informatii suplimentare la Pan European Travel 

Revelion Sankt Petersburg Moscova Rusia


Data de plecarePret/persoana/pachetRezerva
27.121075 EuroRezerva