Revelion Venetia Italia autocar Image
Revelion Venetia Italia autocar ImageRevelion Venetia Italia autocar ImageRevelion Venetia Italia autocar ImageRevelion Venetia Italia autocar ImageRevelion Venetia Italia autocar Image
Tarif de la:290 €pachet/persoana
Perioada: 29.12.2018 - 04.01.2019
Tip circuit: Turistic
Numar de zile: 7
Tip de masa: Mic Dejun
Vizualizare preturi Rezerva acum


Revelion Venetia Italia autocar

Program

 • Ziua 1. București – Belgrad

Călătoria noastră începe din cea mai modernă autogară din România – Autogara Centrală – București, la ora 6.30 dimineața. Verifică lista cu oraşele prin care tranzităm ţara. Ajungem în cursul serii la Belgrad. (Cazare în Belgrad).

 • Ziua 2. Belgrad – Graz – Padova

Bună dimineața! După micul dejun pornim motoarele şi ne aventurăm în călătoria noastra spre Italia. Prima noastra oprire va fi in Austria la Graz, situat la poalele Alpilor si catalogat ca fiind al doilea oraş ca mărime al tarii. Aici găsim un amestec fericit de stiluri şi mişcări artistice, de la gotic, renascentist şi baroc la contemporan, care s-au succedat de-a lungul celor opt secole de istorie a oraşului,  Grazul fiind considerat cel mai nordic oraş renascentist din Europa, unind atmosfera sudului cu peisajele proaspete şi verzi. Nu este de mirare că întreg centrul vechi se adaugă astăzi patrimoniului cultural mondial al UNESCO.

Revelion Venetia Italia autocar

O lume pitorească a colţurilor ascunse şi a pasajelor secrete şi-a făcut loc lângă împăduritul Schlossberg. Pe platoul acestuia se ridică vechiul simbol al oraşului: turnul cu ceas din Graz, parte a fostei fortăreţe. Privind de aici, oraşul de pe Mur se deschide asemenea unei cărţi. Domul din Graz, o clădire aparţinând goticului târziu, aduce aminte de zilele în care Grazul era oraş imperial. Prefectura se aseamănă unui palazzo veneţian, în timp ce Muzeul universal Joanneum, fondat de arhiducele Johann, conţine mai multe obiecte decât orice alt muzeu regional din Austria.

Dar aceasta este numai o faţetă a temperamentalului oraş. Acestui fapt îi stă mărturie ciuperca imensă, albăstrie, a noului monument al oraşului Graz: arhitectura incitantă concepută de Peter Cook pentru Casa de Cultură – Kunsthaus , o clădire cu rezonanţă internaţională, care a marcat pe malul drept al Murului începutul unei noi ere. Ea îşi are originea, ca şi insula Mur în formă de scoică, ce a fost concepută de artistul american Vito Acconci, în 2003, anul în care Grazul a fost Capitala Culturală.

 • Ziua 3. Padova – Venetia

Mic dejun. Remarcăm cu amuzament cât de apropiate sunt limba italiană și cea română. Chiar dacă nu ai făcut o oră de italiană la școală, imposibil să nu intuiești, cel puțin, sensul unor fraze în italiană.

Trecem pe intinerariul nostru uimitor și Basilica San Marco, care adăposteste de aproape o mie de ani mormantul Sfântului Marcu şi care a servit drept capelă particulară a dogilor, sprijin spiritual şi simbol fundamental al puterii, autorităţii şi continuităţii statului veneţian – cea ma longevivă republică din lume. Tot in Piata San Marco zarim silueta inalta si zvelta a Campanilei, cea mai inalta constructie din Venetia, cu cei 98.5 m, ofera cea mai incantatoare priveliste. Cand a fost construita in anul 912, ave trei scopuri diferite: sa fie pe post de clopotnita pentru basilica, sa fie punct de observatie pentru pentru portul situat mai jos si sa serveasca drept far pentru corabii.

Revelion Venetia Italia autocar

Noaptea dintre ani ne prinde în Piața San Marco  “ cel mai frumos salon din Europa” unde ai șansa să vezi și să simți energia incredibilă a acestui loc….. muzică,  artă. Ciocnim o cupa de sampanie alături de miile de turiști sositi aici din toate colturile lumii intr-o atmosfera de voie buna care este pe gustul tuturor. LA MULTI ANI 2019 !!! Întoarcere pentru cazare în zona Padova- Veneţia,

 • Ziua 4. Padova –Verona – Sirmione

Dupa pranz dedicam ziua romantismului, vom face o vizita in orasul celui mai celebru cuplu de indragostiti. Intr-o frumoasa excursie optionala  ne așteaptă poezia Veronei. Povestea Julietei și a lui Romeo și-a pus amprenta asupra acestui oraș pentru totdeauna.

Așa că pornim cu sufletul deschis spre iubire în acest oraș adorat de turiști pentru tumultul său arhitectonic, culinar și pentru posibilitatea de a vedea artă la tot pasul. Vedem, desigur, balconul Julietei, unde Romeo își declara iubirea cu cel mai trist final din lume. Aproape uităm că legenda celor doi îndrăgostiți a luat naștere din condeiul lui William Shakespeare și ne lăsăm purtați de poveste. În curtea casei cu balconul, se află o statuie de bronz a Julietei. Se spune că dacă o atingi, vei avea noroc în dragoste. Nu strică să ne asigurăm!

Revelion Venetia Italia autocar

 • Ziua 5. Padova – Ljubljana – Zagreb

Dupa un mic dejun sățios ne luăm la revedere de la Padova și de la Italia și ne îndreptăm spre Ljubliana.  Pornim împreună să vedem cu ochii noștri cum se integrează istoria    într-un prezent vibrant și viu. Căci te uimește verdeața orașului, iar tihna acestei capitale europene te va cuprinde ca o poveste frumoasă. Destinația noastră este Castelul Ljubljana, care se înalță pe dealul din mijlocul capitalei slovene.

Acesta datează din secolul al XV-lea și aspectul său impunător îi trădează rolul istoric de fortăreață, cazarmă și reședință regală. Verifică bateriile aparatului de fotografiat sau bazează-te pe camera telefonului, la alegere. Podul Triplu este unul dintre cele mai frumoase și cunoscute poduri din Ljubljana. Arhitectura sa specială reuneșete, de fapt, un grup de trei poduri care leagă orașul modern de centrul medieval. Zona este animată de baruri și restaurante, iar turiștii reușesc aici să facă fotografii demne de pus în ramă!

Pornim apoi spre Zagreb. Situat în nordul Croatiei, acesta a rezistat eroic atacurilor turcesti (între secolele XIV și XVIII) dar și cutremurului devastator din 1880. Încercările trăite de-a lungul timpului se văd, azi, în Zagreb, în două moduri. Bisericile luxuriante și mănăstirile arată credința puternică în Dumnezeu.

Pe de altă parte, palatele, parcurile și aria comercială arată că în Zagreb oamenii știu să se bucure de viață! În vizita noastră, vedem ambele pespective: cea spirituală, la Catedrala Adormirea Maicii Domnului, care domină Piaţa Kaptol cu turnurile sale ce veghează orașul încă din secolul al XIII-lea, dar și partea modernă, vibrantă pe care o simți în Piaţa Centrală Zrinjevac – numită oficial Trg Nikole Šubića Zrinskog. Ne indreptam catre hotelul nostru din Zagreb pentru cazare. Ne odihnim si ne pregatim de o noua aventura pentru urmatoarea zi.

Revelion Venetia Italia autocar

 • Ziua 6. Zagreb – Belgrad

Dupa micul dejun ne îndreptăm spre Belgrad,  unde incepem asediul prin Poarta Leopold, punctul de acces către centrul istoric. Belgradul s-a ridicat pe vechea Cetate Singidunum, fondat de un trib celtic  și transformat de romani într-un centru de apărare la granița imperiului.

Cetatea se află în Parcul Kalemegdan, un spațiu ce se întinde până la malurile Dunării și ale Râului Sava.  În jurul cetății, la distanță de câțiva pași zărim: Poarta Zindan, Poarta lui Despot, Fântâna Romană, Biserica Ruzica, Muzeul de Istorie Naturală, Monumentul Recunoștinței Franceze, Poarta Vidin și Turnul cu Ceas.

Ziua 7. Belgrad – Bucuresti

Călătoria noastră se apropie de sfârșit! De la Belgrad ne îndreptăm spre București, unde vom ajunge în cursul serii.

Revelion Venetia Italia autocar

Revelion Venetia Italia autocar

Pretul include :

 • transport cu autocar climatizat;
 • 6 nopți de cazare la hotel de 2-4*
 • 6 mic dejun;
 • Vizita Padova;
 • Vizita Ljubljana;
 • Vizita Zagreb;
 • Vizita Belgrad;
 • ghid însoţitor din partea agenţiei pe traseu.

Nu sunt incluse in pret :

 • Bilet de tren Padova – Venetia si retur precum si vaporasul in Venetia circa 25 € (se incaseaza in agentie);
 • Intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali, alte taxe şi cheltuieli personale.
 • Excursiile opționale pentru minim 30 de persoane;

Bonusuri :

 • transferuri din țară conform tabelului din pagina 2
 • NOU! Pachet asigurări inclus: asigurare medicală, asigurare storno, asigurare de bagaj pentru posesorii de PELLERIN CLUB CARD
 • Reducere 10% la achitarea excursiilor opționale din tara, pentru posesorii de card PELLERIN CLUB CARD.

Informatii suplimentare la Pan European Travel .

Revelion Venetia Italia autocar


Date de plecarePret/persoana/pachetRezerva
29.12.2018de la 292 EuroRezerva
Hotel Villa Alighieri 3*  www.villaalighieri.com
     A B C D
PELLERIN   PLUS BEST DEAL

Reducere 130 €

PROMO

Reducere 90 €

STANDARD +

Reducere  60 €

295

+ 125 € ( transport  autocar)

165

+ 125 € ( transport  autocar)

205

+ 125 € ( transport  autocar)

235

+ 125 € ( transport  autocar)

 

pret de persoana in camera dubla
 

Oferta valabila pentru primele locuri in autocar;

Avans 25 % la inscriere;

Diferenta de plata cu 21 de zile  inainte de data plecarii;

GRATUIT  – PELLERIN CLUB CARD , avand incluse asigurarea medicala, storno si de bagaje.

GRATUIT  excursia la  Seara Traditionala in Belgrad

Tarif disponibil si in varianta de transport individual (include serviciile de cazare si asistenta turistica locala);

ATENTIE!   LOCURI LIMITATE!

 

Oferta valabila pentru ultimele locuri in autocar;

Plata integrala la inscriere;

ü  Nu se accepta modificari sau anulari.

Nu se cumuleaza cu alte reduceri;

ATENTIE!   LOCURI LIMITATE!

 

 

Avans  30% la inscriere;

Diferenta de plata pana la  28.02.2018;

Tarif disponibil si in varianta de transport individual (include serviciile de cazare si asistenta turistica locala);

Nu se cumuleaza cu alte reduceri;

Oferta este valabila pana la  31.08.2018.

 

 

Avans 25 % la inscriere;

Diferenta de plata cu 21 zile inainte de data plecarii;

Tarif disponibil si in varianta de transport individual (include serviciile de cazare si asistenta turistica locala);

Nu se cumuleaza cu alte reduceri;

 

suplimente &reduceri

·    Supliment de single 160 €