Safari prin desertul Sahara din Egipt

safari3

Safari prin desertul Sahara din Egipt

Este timpul să descoperiți alături de noi deșertul Egiptului, pe care se întind părți din deșertul Sahara și deșertul Libian, de la Marea Roșie – Egipt la Sahl Hasheesh.

Safari este o experiență deosebită și mă bucur de fiecare dată când ajung departe de civilizație și sunt înconjurată doar de o mare de nisip, soare și un cer albastru.

Aventura începe cu adrenalină, o eșarfă, ochelari si ATV-uri. O oră de adrenalină traversând în viteză deșertul fierbinte te deconectează de la realitate. Distracția continuă apoi cu 35 de minute cu BUGGY și câțiva kilometri de distracție.

După adrenalină ne întoarcem la puțină relaxare și o băutură răcoritoare în parcul Safari pentru că urmează să pornim spre adevărata sălbăticie, cu jeep-urile, pentru a descoperi satul de Beduini. unde putem să ne plimbăm cu cămila, cal sau asin prin munții deșertului Sahara.

În satul de Beduini descoperim povești interesante, o cultură diferită si un stil de viață sălbatic. Putem gusta din ceaiul și lipia lor în timp ce le aflăm povestea.

După o zi plină de aventură, pentru un moment unic de liniște, urcăm pe munte pentru a vedea cum soarele apune peste deșert.

La întoarcerea in parcul Safari, ne așteaptă o masă copioasă, spectacol de Belly dancing si alte surprize.

Deșertul Egiptului oferă peisaje mirifice pentru pasionații de fotografie, pentru cei ce sunt amatori de atv-uri și jeep-uri sau pentru pasionații de istorie si cultura arabă egipteană.

Aceste activități sunt organizate cu transfer din resort și coordonate de către ghizi și instructori. Toate momentele sunt surprinse de cameramani și fotografi pentru că experiența merită revăzută și retrăită.

Egiptul este una dintre cele mai frumoase destinații exotice pe care o poți alege pentru vacanța ta!

Informatii suplimentare la Pan European Travel Revelion la Sovata

Safari prin desertul Sahara din Egipt