Scuba diving in Marea Rosie

scuba

Scuba diving in Marea Rosie

Este timpul să descoperiți alături de noi minunata lume subacvatică a Mării Roșii din Egipt la Sahl Hasheesh.

Scuba diving este o experiență deosebită și mă bucur de fiecare dată când liniștea și frumusețea adâncului mă înconjoară. Unicitatea recifului de corali și a faunei marine mă fac să uit de orice problemă și să mă deconectez de la cotidian. Sub apă timpul trece mult mai repede. Este o bucurie să înoți printre toate viețuitoarele adâncului și să pătrunzi în lumea lui Nemo.

Cele mai bune locuri din Egipt pentru scuba diving sunt în Sahl Hasheesh și Sharm el Sheikh.

Dacă sunteți atrași de peisaje subacvatice și faună marină, încercați să vizitați aceste locuri numai bune pentru scuba diving. Marea Roşie este numită „Grădina lui Allah” din Egipt, datorită vieţii subacvatice bogate.

Centre de scufundări cu instructori experimentați ne oferă cu plăcere informaţii despre scuba diving. Centrele organizează cursuri la toate nivelurile cu programe atât pentru copii, cât și pentru adulți. Organizează excursii de o zi şi deplasări de câteva zile cu iahtul în larg, de la recifele de corali până la zonele cu epave în adâncuri.

Instructorii scuba sunt adevărați profesioniști, te poți simți în siguranță si te pot iniția chiar și dacă nu știi să inoți, datorită monitorizării lor si a echipamentului “scuba set” cu care se fac scufundările.

Egiptul este una dintre cele mai frumoase destinații exotice pe care o poți alege pentru vacanța ta!

Informatii suplimentare la Pan European TravelCity Break Geneva Elvetia

Scuba diving in Marea Rosie