Sejur Cairo Plaja Ain Sokhna Martie 2019 Image
Sejur Cairo Plaja Ain Sokhna Martie 2019 ImageSejur Cairo Plaja Ain Sokhna Martie 2019 ImageSejur Cairo Plaja Ain Sokhna Martie 2019 ImageSejur Cairo Plaja Ain Sokhna Martie 2019 ImageSejur Cairo Plaja Ain Sokhna Martie 2019 Image
Tarif de la:790 €pachet/persoana
Perioada: 28.03.2019 - 05.04.2019
Tip circuit: Turistic
Tip de masa: Demipensiune
Vizualizare preturi


Sejur Cairo Plaja Ain Sokhna Martie 2019

Cairo (EL QAHIRA), capitala Egiptului este cea mai mare aglomerare urbana de pe continentul african-6 818 000 locuitori si este strabatut de fluviul Nil. Este cel mai mare centru industrial al tarii (cca 1/4 din productia globala industriala a Egiptului), .principal centru cultural stiintific al tarii si unul dintre cele mai importante din Africa (40 societati si institutii stiintifice, 4 universitati, 20 de biblioteci mai importante, 11 muzee, 9 teatre).

Cine vrea sa cunoasca orasul si imprejurimile, trebuie sa mearga si sa-l vada din turnul inalt de 187 m contruit din beton armat .si invesmantat cu granit rosu de sus pana jos. Opt milioane de placi de mozaic au fost necesare pentru construirea hainei exterioare a turnului.

Sejur Cairo Plaja Ain Sokhna Martie 2019

Dintre numeroasele moscheie care le intalnim in Cairo este Mohamed Ali care are o lungime de aproape 100 m si o latime de 52 m. Nu trebuie uitat Muzeul Egiptean, ale carui saloane sunt pline de sarcofage, statuile zeilor, regilor si faraoni, vase, instrumente muzicale, bijuterii si papirusuri. Din numeroasele camere ale muzeului se mai poate vizitata camera mumiilor regale, unde sunt expuse in vitrine de sticla mumiile a 13 faraoni.

In anul 640, generalul Amr Ibn El-As al califilor omayazi, ridica o moschee pe locul unde i-si stabilise prima oara cortul, dand noului oras ce lua fiinta in jur numelor Al Fastat in limba araba ”Cort”. Distrus 100 de ani mai tarziu de abassizi, orasul a fost reintemeiat in anul 969 de Gohar, general al armatei califilor fatimizi, luand denumirea de El Qahirah, de la El Qaher care inseamna ”victoriosul, sagetatorul” nume dat de arabi planetei Marte, care in momentul asezarii pietrei de temelie a orasului avea o maxima apropiere de Pamant.

Sejur Cairo Plaja Ain Sokhna Martie 2019

Sejur Cairo Plaja Ain Sokhna Martie 2019

Tariful include :

• transport cu avionul
• 8 nopti cazare cu demipensiune
• transferuri aeroport – hotel – aeroport;
• insotitor roman de grup;
• taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).

Tariful nu include :

• taxa de viza: 25 USD/persoana (viza se obtine si se achita pe aeroport in Cairo, la sosire);
• bacsisurile (se practica in Egipt: 50 EURO/persoana, se achita la sosirea in Egipt reprezentantului agentiei);
• bauturile alcoolice sau racoritoare la mese;
• asigurarea medicala (recomandata)

Pentru informatii si rezervari Pan European Tavel

Sejur Cairo Plaja Ain Sokhna Martie 2019


Data de plecarePret/persoana/pachetRezerva
28.03.2019790 EuroRezerva