Sejur Exotic Agadir Maroc Image
Sejur Exotic Agadir Maroc ImageSejur Exotic Agadir Maroc ImageSejur Exotic Agadir Maroc ImageSejur Exotic Agadir Maroc ImageSejur Exotic Agadir Maroc Image
Tarif de la:590 €pachet/persoana
Perioada: 13.01.2019 - 21.01.2019
Tip de masa: All Inclusive
Vizualizare preturi


Sejur Exotic Agadir Maroc

Maroc (arabă المغرب, al-Maġrib; berberă: Amerruk / Murakuc), oficial Regatul Moroc(المملكة المغربية, al-Mamlakah al-Maġribiyya) este o țară localizată în Africa de Nord. Are o populație de aproape 33 de milioane de locuitori și o suprafață de 710,850 km² incluzând disputata Sahara de Vest, care este în principal sub administrație marocană.

Marocul are o coasta la Oceanul Atlantic care ajunge dincolo de Strâmtoarea Gibraltar în Marea Mediterană. Are graniță cu Spania la nord (o graniță maritimă prin Strâmtoare și frontierele terestre cu trei mici enclave controlate de spanioli: Ceuta, Melilla și Peñón de Vélez de la Gomera), Algeria la est și Mauritania la sud.

Sejur Exotic Agadir Maroc

Maroc este o monarhie constituțională de jure cu un parlament ales. Regele Marocului deține puteri vaste executive, inclusiv poate dizolva parlamentul când dorește. Puterea executivă este exercitată de către guvern și de rege, de asemenea. Puterea legislativă este învestită atât guvernului cât și celor două Camere ale Parlamentului, Adunarea Reprezentanților și Adunarea Consilierilor.

Regele de asemenea poate emite decrete numite dahir, care au puterea unei legi. Alegerile parlamentare au avut loc în Maroc, la 7 septembrie 2007, și au fost considerate de unii observatori neutri ca fiind libere și corecte; deși prezența la vot a fost estimată la 37%, cea mai mică din ultimele decenii. Capitala politică este Rabat, iar cel mai mare oraș este Casablanca; alte mari orașe sunt: Marrakech, Tetouan, Tanger, Salé, Fes, Agadir, Meknes și Oujda.

Istoria țării se întinde cunoscut civilizației umane peste 8000 de ani, și a fost fondată de berberi care sunt locuitori originali. Cel mai binecunoscut stat independent marocan a fost Regatul Berber de Mauretania condus de regele Bocchus I. Acest Regat Berber de Mauretania (acum nordul Marocului) datează cel puțin de la 110 î.Hr.

Sejur Exotic Agadir Maroc

Sejur Exotic Agadir Maroc

Tariful include :

  • transport cu avionul
  • 8 nopti cazare cu all inclusive
  • transferuri aeroport – hotel – aeroport;
  • ghid local
  • insotitor roman de grup;
  • taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).

Tariful nu include :

  • intrarile la obiectivele turistice, excursiile optionale;
  • asigurarea medicala si asigurarea storno

Informatii suplimentare la Pan European Travel .

Revelion in Regatul Exotic Maroc


Data de plecarePret/persoana/pachetRezerva
13.01.2019590 EuroRezerva