Sejur Sankt Petersburg si Moscova Rusia Image
Sejur Sankt Petersburg si Moscova Rusia ImageSejur Sankt Petersburg si Moscova Rusia ImageSejur Sankt Petersburg si Moscova Rusia ImageSejur Sankt Petersburg si Moscova Rusia ImageSejur Sankt Petersburg si Moscova Rusia Image
Tarif de la:690 €pachet/persoana
Perioada: 08.03.2019 - 15.03.2019
Tip de masa: Mic Dejun
Vizualizare preturi


Sejur Sankt Petersburg si Moscova Rusia

Moscova este capitala Rusiei si se intinde pe o suprafata de 1076 Km/2. Este cel mai mare oras al tarii cu o populatie de 10.456.000 locuitori. Orasul este centrul econimic si financiar al tarii si sediul dumei(guvernului tarii).

Galeria Tretyakov are cea mai mare colectie de picturi si arte fine rusesti din lume. A fost infintata de un negustor Paul Tretyak in anul 1856 colectiile crescand a dus la deschiderea galeriei in anul 1893 sub numele de (Paul and Serghey Tretyak  ‘s Moscow city gallery). Expozitia detinea 1276 de picturi, 471 de desene si 10 sculpturi toate infaptuite de artisti rusi. Cu sosirea gautoritatii sovietice la putere ,galeria si-a schimbat numele in Galeria de stat Tretykovskaya.Intre anii 1986 si 1995 galeria a fost inchisa pentru o reconstructie capitala.

Sankt Petersburg este cel mai nordic oraş european cu peste 1 milion de locuitori. Centrul oraşului este unul dintre siturile protejate de UNESCO ca parte a patrimoniului universal. Oraşul, care a fost, pentru mai bine de două secole, centrul politic şi cultural al Rusiei, este şi în zilele noastre extrem de important şi, pentru a-l onora, oamenii îl mai numesc, deseori, „Capitala Nordului”.

Imaginea maiestuoasă a oraşului este datorată detaliilor arhitecturale variate: bulevarde lungi şi drepte, spaţii vaste, grădini şi parcuri, garduri decorative din fier forjat, monumente şi sculpturi decorative. Râul Neva, cu multele lui canale, poduri şi cheiuri din granit, dă oraşului o notă aparte, de neconfundat. Numeroasele canale au făcut ca oraşului să i se dea supranumele de „Veneţia Nordului”.

Sejur Sankt Petersburg si Moscova Rusia

Sejur Sankt Petersburg si Moscova Rusia

Tariful include :

  • transport cu avionul Bucuresti – Rusia – Bucuresti cu compania AEROFLOT;
  • taxe de aeroport
  • transferuri aeroport – hotel – aeroport;
  • 7 nopti cazare cu mic dejun: 3 nopti in Moscova la hotel 4* si 4 nopti in St. Petersburg la hotel 3*;
  • insotitor roman de grup;

Tariful nu include :

  • asigurare medicala
  • asigurarea storno (optionala, recomandata).
  • alte taxe si cheltuieli personale
Informatii suplimentare la Pan European Travel 
Locatie Hotel Nopti Tip camera Mese Transferuri
St. Petersburg Nevsky Grand Hotel 3* 4 Superior Room Mic Dejun
Moscova Chemodanov Boutique Hotel 4* 3 Comfort Room Mic Dejun

Sejur Sankt Petersburg si Moscova Rusia


Data de plecarePret/persoana/pachetRezerva
08.03690 EuroRezerva