Senior Voyage Costa del Sol Spania Image
Tarif de la:395 €pachet/persoana
Perioada: 29.12.2019 - 06.06.2020
Tip de masa: Demipensiune
Vizualizare preturi


Senior Voyage Costa del Sol Spania

Spania – Costa del Sol „Descoperă farmecul Andaluziei„ Marbella – Puerto Bano – Benalmadena – Sevillia – Torremolinos – Fuengirola – Mijas – Gibraltar – Ronda – Cordoba – Satul Nerja – Granada – Sierra Nevada – Maroc

Costa del Sol este un o destinație fermecătoare, unde anotimpul cald durează tot anul. Nu este de mirare că aici vin turiști de pretutindeni, chiar și în perioada sărbătorilor de iarnă, pentru a se bucura de câteva zile cu soare pe plajă. El Bajondillo și La Carihuela sunt plajele cele mai îndrăgite în rândul turiștilor. Costa del Sol se întinde de la Narja până la Gibraltar, fiind cea mai emblematică zonă litorală a Spaniei.  De aici se poate ajunge cu ușurință în orașe precum Malaga, Granada, Sevilla sau Cordoba.

Moment de savoare:

Preferată în rândul localnicilor, dar și printre turiști, Gambas Al Pil-Pil constă într-o porție de creveți proaspeți, rumeniți în cuptor și serviți cu un sos salsa preparat cu usturoi, paprika, chilli și vin alb. O gustare ușoară, excelentă pentru zilele de vară.

Top Atracții:

 1. Puerto Banus, aflat în Malaga, este o zonă prtuară splendidă, recunoscută pentru peisajele și plajele sale, dar și pentru viața de noapte și zonele de shopping. Tot aici se află statuia „Rhinoceros” creată de Dali,cu o greutate de 3 tone. Statuia creată în 1954 apare și în filmul suprarealist al lui Dali, intitulat “La aventura prodigiosa de la encajera y el rinocheronte” (în traducere: „Prodigioasa aventură a țesătorului de dantelă și a rinocerului”).
 2. Parcul Național Sierra Nevada se întinde pe o suprafață de 85.883 de hectare, fiind cel mai mare parc natural din Spania. Acesta găzduiește 2100 de specii de plante, dintre care 116 specii clasificate ca fiind în pericol de extincție, iar 60 de specii sunt unice în lume, putând fi găsite numai aici. Parcul este cunoscut și ca destinație pentru schi.
 3. Palatul Alhambra din Granada este unul dintre cele mai importante monumente din arhitectura islamică, stând ca dovadă a prezențtei musulmane în Spania secolului al VIII-lea. Este un ansamblu de clădiri într-o fortăreață ce domină câmpia și orașul Granada.
Senior Voyage Costa del Sol Spania

PREȚUL INCLUDE:

 • Transport avion București – Malaga – București
 • 7 nopți cazare la hotel de 4*
 • Mic dejun și cină (2 mese pe zi – conform programului, în ziua sosirii se asigura cina, în ziua plecării mic dejun), la cina se oferă 1 pahar de apă și 1 pahar de vin
 • Transfer aeroport – hotel – aeroport
 • Asistența turistică este asigurată de reprezentanții din destinație care oferă suport și țin legătura cu organizatorul pentru buna desfășurare a programului. Serviciul include preluarea de la aeroport și însoțirea turiștilor până la hotel, precum și preluarea de la hotel și însoțirea turiștilor până la aeroport în ziua plecării. De asemenea, asistența oferă variante pentru excursii opționale și acompaniază turiștii în deplasarea către obiectivele turistice.
 • ½ zi excursie opțională inclusă, tur panoramic Malaga

Pretul nu include:

 • Taxe de aeroport 125 euro /persoană
 • Asigurare medicală de călătorie și asigurarea storno
 • Taxa de stațiune (se va plăti la hotel, 1-3 euro/ pers / zi)
 • Mesele de prânz
 • Intrările la obiectivele turistice din program și alte taxe și cheltuieli personale

reduceri & suplimente

 • Supliment cameră single: 210 euro/sejur (număr camere limitat).
 • Reducere a treia persoană/adult (în cameră cu doi adulți – cameră triplă): 20 euro (număr camere limitat) plecari mai si iunie
 • Persoanele cu vârsta sub 55 ani care nu au insoțitor peste 55 ani plătesc supliment 80 euro.
 • Reducere 5% la achiziționarea a trei excursii opționale cumulat pentru cei care nu sunt posesori de Senior Voyage Club Card.

BOnusuri pentru posesorii de senior voyage club card

 • ½ zi excursie opțională (Marbella și Puerto Bano)
 • Reducere 10% la achiziționarea unui pachet de trei excursii opționale (reducerea se aplică doar la achiziționarea cumulată a celor trei excursii)
 • Posesorii cu vârsta sub 55 de ani achită doar 50% din suplimentul de non-senior (40 euro).

Pentru informatii si rezervari Pan European Tavel

Senior Voyage Costa del Sol Spania


Date de plecarePret/persoana/pachetRezerva
Revelion 29.12.2019 (include masa festiva Anul Nou)599 EuroRezerva
23.04.2020 ; 30.04.2020395 EuroRezerva
02.05.2020, 05.05, 09.05, 12.05, 16.05, 19.05, 23.05, 26.05, 30.05, 02.06, 06.06.2020425 EuroRezerva
Paste 14.04.2020, 16.04.2020 (nu include masa festivă de Paște)465 EuroRezerva