Senior Voyage Madrid Barcelona Spania 2019 Image
Tarif de la:395 €pachet/persoana
Perioada: 02.04.2019 - 29.05.2019
Tip de masa: Demipensiune
Vizualizare preturi Rezerva acum


Senior Voyage Madrid Barcelona Spania

Senior Voyage te invită să cunoști două dintre cele mai mari orașe ale Spaniei: Barcelona și Madrid.

Atracții

Barcelona Capitala Cataloniei, Barcelona este unul dintre marile centre culturale ale Europei, iar locuitorii orașului iradiaza o prosperitate, o încredere și un rafinament care nu mai pot fi regăsite nicăieri în Spania. Ce au în comun Picasso, Gaudi și Dali? Au locuit și au creat în Barcelona, iar dacă ești suficient de deschis, te poți impregna cu o „bucațică de creativitate” dacă mergi acolo.

Pentru mulți vizitatori ai orașului, Barcelona se confundă cu arhitectura unică a lui Gaudi. La un an după începerea lucrărilor la o biserică neogotică, Gaudi e însarcinat să o finalizeze. El schimbă toate planurile și prelungește termenele pe măsură ce avansează șantierul. Aceasta urma să fie Sagrada Familia, proiect în care Gaudi a investit cam tot ce avea în ultimii 16 ani din viață, lăsându-le barcelonezilor o construcție unicat și datoria morală de a o finaliza.

Senior Voyage Madrid Barcelona Spania

Muntele și Manastirea Montserrat Muntele sfințit Montserrat se află la mai puțin de 50 km de Barcelona și se poate ajunge la el de-a lungul unui drum spectaculos pe valea râului Llobregat. Deopotrivă loc de pelerinaj și rai al cățărătorilor și mountainbikerilor, locul este de o frumusețe naturală deosebită. Stâncile dezgolite se îmbină perfect cu lăcașul de cult și împreună dau senzația de austeritate și pace.

Zaragoza În Zaragoza veți gasi bulevarde și piețe largi, o viață comercială dinamică și un labirint de străduțe întunecate. Orașul este un extraordinar amestesc de stiluri – spaniol, gotic și baroc.

Senior Voyage Madrid Barcelona Spania

Madrid Capitala țării și cel mai mare oraș din Spania, Madrid s-a dezvoltat în ceea ce privește avangardismul și stilul, pe fondul unei creșteri a mediului de afaceri și a înfloririi galeriilor de artă. Identitatea culturală a Madridului s-a impus în conștiința mondială datorită proiectelor culturale ambițioase din cadrul itinerariului Paseo del Arte – „kilometrul de muzeu”. Orașul este un loc cosmopolit, cu mâncare excelentă, modă și viață de noapte.

El Escorial Este mănăstirea-palat a regelui Filip al II-lea, acum un loc popular pentru excursioniștii madrileni. Regele a vrut ca palatul să restaureze gloria dinastiei hasburge, dar, în același timp, să fie și un loc unde să se poată retrage într-o existență mult mai contemplativă decât cea pe care o putea duce în Madrid.

Senior Voyage Madrid Barcelona Spania

Toledo Este unul dintre cele mai mari orașe istorice din Spania, situat spectaculos pe vârful unui deal și înconjurat de râul Tajo. Pictorul grec El Greco a trait și pictat în Toledo, lăsând o copleșitoare operă artistică orașului.

Aranjuez Aranjuez este un oraș regal cu grădini nesfârșite, parcuri umbroase, mărginite de râurile Tajo și Jarama, o arenă veche de 200 de ani și două reședințe regale de lux. Orașul seamană oarecum cu palatul regal francez de la Versailles, de lângă Paris.

Segovia Segovia este unul dintre cele mai seducătoare orașe din nordul Spaniei. În plus față de monumentele care au inclus acest oraș în Patrimoniul Mondial UNESCO, Segovia are o viață culturală bogată și o gastronomie bazată pe carne și vânat, pregătită în cuptoare încăpătoare de cărămidă

Senior Voyage Madrid Barcelona Spania

Tariful include :

 • Transport avion București – Madrid/Barcelona – București
 • 7 nopți cazare la hotel de 4*
 • Mic dejun și cină (2 mese pe zi – conform programului, în ziua sosirii se asigură cina, în ziua plecării mic dejun), la cină se ofera 1 pahar de apă și 1 pahar de vin
 • Transfer aeroport – hotel – aeroport
 • Asistența turistică
 • ½ zi excursie opțională inclusă, tur panoramic Barcelona

Programul include 3 nopți de cazare în Madrid/ Barcelona și 4 nopți în Barcelona/Madrid. Ordinea cazărilor și a vizitelor diferă în funcție de data de plecare, conform tabelului atașat la finalul descrierii programului

Tariful nu include :

 • Taxe de aeroport 125 euro/persoană
 • Asigurare medicală de călătorie și asigurarea storno
 • Taxa de stațiune (se va plăti la hotel, 1-3 euro/pers/zi)
 • Mesele de prânz
 • Intrările la obiectivele turistice din program și alte taxe și cheltuieli personale
 • *Supliment 70 euro/pers pentru plecările din datele de 23.04 și 24.04. (Sărbătorile de Paște, suplimentul nu include masă festivă).

B O N U S U R I P E N T R U P O S E S O R I I D E S E N I O R V O Y A G E C L U B C A R D

 • ½ zi excursie opțională (Zaragoza)
 • Reducere 10% la achiziționarea unui pachet de trei excursii opționale (reducerea se aplică doar la achizionarea cumulată a celor trei excursii)
 • Posesorii cu varsta sub 55 de ani nu achită suplimentul de 50 euro non-senior.

Pentru informatii si rezervari Pan European Tavel

Senior Voyage Madrid Barcelona Spania


Date de plecarePret/persoana/pachetRezerva
02.04, 03.04, 09.04, 10.04, 16.04, 23.04, 24.04, 17.04, 30.04, 01.05, 07.05, 08.05, 14.05, 15.05, 21.05, 22.05, 28.05, 29.05.2019395 EuroRezerva

CONDIțII DE îNSCRIERE

 • Se acceptă partaj.
 • Nu se oferă doar serviciile la sol, se poate achiziționa doar pachetul integral de servicii.
 • Grupul minim pentru a se organiza excursiile opționale este de 20 persoane.
 • Excursiile opționale gratuite se organizează, în general, în prima sau în ultima zi, după preluarea de la aeroport sau de la hotel; dacă orarul de zbor nu permite, într-o altă zi din sejur.
 • Persoanele care nu au însoțitor cu vârsta peste 55 ani platesc supliment 50 euro/sejur 7 nopți. BONUS! Pentru posesorii de Senior Voyage Club Card nu se percepe acest supliment.

Program cazări

 

Date de plecare Program
09.04, 23.04, 07.05, 21.05 București – Madrid – Barcelona – București

4 nopți Madrid + 3 nopți Barcelona

10.04, 24.04, 08.05, 22.05 București – Madrid – Barcelona – București

3 nopți Madrid + 4 nopți Barcelona

02.04, 16.04, 30.04, 14.05, 28.05 București – Barcelona – Madrid – București

4 nopți Barcelona + 3 nopți Madrid

03.04, 17.04, 01.05, 15.05, 29.05 București – Barcelona – Madrid – Bucuresti

3 nopți Barcelona + 4 nopți Madrid