Senior Voyage Milano Image
Tarif de la:295 €pachet/persoana
Perioada: 06.06.2019 - 24.10.2019
Tip de masa: Demipensiune
Vizualizare preturi


Senior Voyage Milano

Cand spui Milano gandul iti zboara la cele mai noi tendinte din lumea modei… dar capitala Lombardiei are multe alte lucruri interesante de descoperit.

Toata regiunea de nord a Italiei este  bogata in catedrale, muzee, teatre si peisaje naturale de iti taie respiratia.

Haide cu noi in aceasta aventura sa le descoperim pe toate!

Top atractii:

1. Milano este principalul oras din Italia de nord. Se afla pe campiile Lombardiei, una dintre cele mai dezvoltate regiuni urbane ale Italiei. Milano este de asemenea recunoscut ca una din capitalele modei si design-ului, metropola Lombardiei fiind faimoasa prin casele de moda si cochetele ei magazine, cum ar fi cele de pe via Montenapoleone sau din renumita Galleria Vittorio Emanuele II din Piazza Duomo (considerata a fi cel mai vechi shopping mall al lumii). Locuitorii din Milano sunt cunoscuti sub numele de Milanesi sau, informal, Meneghini sau Ambrosiani.

2. Genova este capitala Liguriei si pricipal port de deservire al insulelor Corsica si Sardinia. Orasul impresioneaza prin palatele sale care sunt mai spectaculoase decat in orice alt loc din Italia . Palatele genoveze au facut ca acestei destinatii sa i se atribuie denumirea „La Superba”. Pe langa a fi superb, Genova este supranumit si „orasul vertical” – veti ramane surprinsi cum strazile devin abrupte odata ce parasiti portul si va continuati periplul pana la poalele Muntilor Apenini.

3. Ne asteapta poezia Veronei. Povestea Julietei si a lui Romeo si-a pus amprenta asupra acestui oras pentru totdeauna. Asa ca pornim cu sufletul deschis spre iubire in acest oras adorat de turisti pentru tumultul sau arhitectonic, culinar si pentru posibilitatea de a vedea arta la tot pasul. Vedem, desigur, balconul Julietei, unde Romeo isi declara iubirea cu cel mai trist final din lume. Aproape uitam ca legenda celor doi indragostiti a luat nastere din condeiul lui William Shakespeare si ne lasam purtati de poveste. In curtea casei cu balconul, se afla o statuie de bronz a Julietei. Se spune ca daca o atingi, vei avea noroc in dragoste. Nu strica sa ne asiguram!

Senior Voyage Milano

Tariful include :

• Bilet de avion Bucuresti – Milano-Linate si retur
• 7 nopti cazare la hotel de  4*  in regim de demipensiune (mic dejun si cina)
• Transfer aeroport-hotel-aeroport
• Excursie optionala Monza

Tariful nu include :

• Taxe de aeroport: 95 euro/pers
• Intrarile la obiectivele turistice (inclusiv in excursiile optionale), serviciile de ghizi locali, alte taxe si cheltuieli personale
• Excursiile optionale pentru grup minim 30 de persoane

Bonusuri

  • Reducere 10% la achitarea din tara a 3 excursii opționale pentru posesorii de card Senior Voyage CLUB CARD.
  • Excursie optionala Bergamo pentru posesorii de card.

Reduceri& suplimente

  • Supliment SGL: 180 euro
  • Persoanele cu vârsta sub 55 ani care nu au insotitor peste 55 ani: platesc supliment 50 euro;
  • Supliment 30 € pentru plecarile 13.06, 19.09, 26.09, 03.10, 10.10, 17.10.2019.

Pentru informatii si rezervari Pan European Tavel

Senior Voyage Milano


Date de plecarePret/persoana/pachetRezerva
06.06, 13.06, 19.09, 26.09, 03.10, 10.10, 17.10, 24.10.2019295 EuroRezerva