Senior Voyage Scotia Castele Fratii Secrete si Scotch Image
Tarif de la:495 €pachet/persoana
Perioada: 11.04.2019 - 06.06.2019
Tip de masa: Demipensiune
Vizualizare preturi


Senior Voyage Scotia Castele Fratii Secrete si Scotch

Dacă întrebi un cinefil, Scoția este țara lui Sir Sean Connery și a lui Harry Potter. Pentru un pasionat de istorie, tradiții și legende este țara castelelor medievale, a bărbaților în kilt-uri suflând în cimpoaie, a Monstrului din Loch Ness și Zidului lui Hadrian.

Pentru fanii serialului “Game of Thrones”, Scoția rămâne ținutul numit “Winterfell” unde domnește Casa Stark și rege este John Snow. Pentru orice conoisseur în ale lichiorurilor fine, este țara distileriilor de whisky. Scoția este o țară cu adevărat fascinantă care își așteaptă vizitatorii cu căldură și ospitalitate. Hai să aflăm împreună de ce este Scoția și o destinație de vacanță atât de specială pentru noi!

Senior Voyage Scotia Castele Fratii Secrete si Scotch

Atracții :

Edinburg Orice călătorie în Scoţia ar trebui să înceapă în capitală – Edinburgh. Acest oraş nu este doar centrul cultural al Scoţiei, ci şi una dintre cele mai frumoase oraşe europene. Deşi nu se afla prea des pe lista celor mai populare oraşe de pe bătrânul continent, Edinburgh ascunde o mulţime de lucruri interesante pentru orice turist – castele desprinse din poveşti, localnici prietenoşi şi peisaje superbe.

Glasgow Așezat pe malurile râului Clyde, Glasgow s-a transformat dintr-un oraș industrial în cel mai important centru cultural din Scoția, cu o mulțime de muzee interesante, galerii de artă și festivaluri variate. Numele său galez înseamnă „spațiu verde minunat”, așa că nu este de mirare că Glasgow se mândrește cu nu mai puțin de 70 de parcuri și grădini elegante.

Senior Voyage Scotia Castele Fratii Secrete si Scotch

Loch Ness Este imposibil să vizitezi Scoția și să nu vezi și Loch Ness cu faimosul său monstru. Nessie. Povestea lui începe cu foarte mult timp în urmă, în anul 565, când se zice că pentru prima dată zărit de către St. Columba în apele Lacului Loch Ness. De-a lungul timpului mulţi aventurieri au pretins că au zărit misterioasa creatură, dar nu există dovezi care să certifice existenţa reală a acesteia.

Stirling Oraşul Stirling se ridică pe un pisc vulcanic prelung, atingând apogeul cu vestitul castel poziţionat impresionant pe culmea de 76 metri inălţime. Datorită magnificei sale poziţii strategice, castelul Stirling a fost cel mai important trofeu în războaiele de independenţă scoţiene de la sfârşitul secolului al XII-lea şi începutul secolului al XIV-lea şi poate fortareata cea mai importantă din Scoţia , reşedinţa preferată şi loc de încoronare pentru mulţi dintre suveranii Scoţiei.

Senior Voyage Scotia Castele Fratii Secrete si Scotch

Riverside Lodge Hotel 4* (sau similar)

 • Localizare

Hotelul Hallmark Irivne, face parte din lanțul de Hotelul Hallmark și  este situat  la 3 km distanță de centrul orasului Irvine si  la circa 5 km distanta față de  plaja cu nisip. Aeroportul din Glasgow  se află la  40 km distanță.

 • Facilități hotel

Hotelul are 2 restaurante, lounge bar  unde se pot servi gustări și un sortiment bogat de cocktailuri și băuturi nealcoolice, servciu room-service  non stop,  recepție deschisă non-stop

 • Facilitățile camerelor

Hotelul dispune de 128 de camere elegant finisate dotate cu : aer condiționat, toaletă, uscător de păr, telefon, TV satelit, birou, facilitati preparare ceai si cafea, Wi-fi gratuit

Senior Voyage Scotia Castele Fratii Secrete si Scotch

Tariful include :

 • Transport avion București – Glasgow– București
 • 7 nopți cazare la hotel de 4*
 • Mic dejun și cină (2 mese pe zi – conform programului, în ziua sosirii se asigura cina, în ziua plecării mic dejun)
 • Transfer aeroport – hotel – aeroport
 • Asistența turistică este asigurată de reprezentanții din destinație care oferă suport și țin legătura cu organizatorul pentru buna desfășurare a programului. Serviciul include preluarea de la aeroport și însoțirea turiștilor până la hotel, precum și preluarea de la hotel și însoțirea turiștilor până la aeroport în ziua plecării. De asemenea, asistența oferă variante pentru excursii opționale și acompaniază turiștii în deplasarea către obiectivele turistice.
 • ½ zi excursie opțională inclusă, tur panoramic Glasgow.
 • ½ zi excursie opțională Paisley pentru posesorii de Senior Voyage Club Card

Tariful nu include :

 • Taxe de aeroport 125 euro /persoană.
 • Asigurare medicală de călătorie și asigurarea storno.
 • Taxa de stațiune (se va plăti la hotel)
 • Mesele de prânz.
 • Intrările la obiectivele turistice din program și alte taxe și cheltuieli personale.
 • *Supliment 30 euro/persoană pentru plecările din perioada 12.05-06.06.2019
 • Supliment 50 euro/pers pentru plecare 25.04 Paste (nu include masa festiva)

B O N U S U R I P E N T R U P O S E S O R I I D E S E N I O R V O Y A G E C L U B C A R D

 • ½ zi excursie opțională la Paisley
 • Reducere 10% la achiziționarea unui pachet de trei excursii opționale (reducerea se aplică doar la achiziționarea cumulată a celor trei excursii)

Pentru informatii si rezervari Pan European Tavel

Senior Voyage Scotia Castele Fratii Secrete si Scotch


Date de plecarePret/persoana/pachetRezerva
11.04, 18.04, 25.04- Paste, 02.05, 05.05, 07.05, 09.05, 12.05*, 16.05*, 19.05*, 21.05*, 23.05*, 26.05*, 28.05*, 30.05*, 02.06*, 04.06*, 06.06*.2019495 EuroRezerva