Senior Voyage Serbia Image
Tarif de la:200 €pachet/persoana
Perioada: 26.04.2019 - 28.10.2019
Tip circuit: Turistic
Numar de zile: 5
Tip de masa: Mic Dejun
Vizualizare preturi


Senior Voyage Serbia

Program

 • Ziua 1. București – Belgrad

Ne îmbarcăm în autocar la ora 6.30 dimineaţa din Autogara Centrală – București și plecăm pe ruta Craiova – Drobeta Turnu Severin. Oprim la Taverna Sârbului,    delectându-ne încă de pe teritoriul românesc cu primele savori sârbești. Trecem Dunărea la Porțile de Fier și continuăm drumul pe malul sârbesc al Dunării, până la Cetatea Golubăț. Aflată la 4 km de localitatea omonimă, cetatea se înalță spectaculos pe stâncile înalte de bazalt, imaginea sa oglindindu-se în apele line ale Dunării.

 • Ziua 2. La pas prin Belgrad …

Micul dejun ne pregătește pentru un tur intensiv al unui oraș care are multe de povestit. Asediul nostru începe prin Poarta Leopold, punctul de acces către centrul istoric. Belgradul s-a ridicat pe vechea Cetate Singidunum, fondat de un trib celtic  și transformat de romani într-un centru de apărare la granița imperiului.

Cetatea se află în Parcul Kalemegdan, un spațiu ce se întinde până la malurile Dunării și ale Râului Sava.    În jurul cetății, la distanță de câțiva pași zărim: Poarta Zindan, Poarta lui Despot, Fântâna Romană, Biserica Ruzica, Muzeul de Istorie Naturală, Monumentul Recunoștinței Franceze, Poarta Vidin și Turnul cu Ceas.

Senior Voyage Serbia

 • Ziua 3. Voivodina -Sremki Karlovci – Novisad – Belgrad

Servim micul dejun. Urmează program liber pentru cei care doresc sa descopere pe cont propriu minunatul oraș de pe râul  Sava, Belgrad, iar pentru cei care sunt dornici să extindă aventura pe meleagurile sârbești, propunem o excursie opțională spre nord, în provincia Voivodina.

Circuit Serbia Un Adevarat Festin Cultural autocar

 • Ziua 4. Belgrad – Nis

Dimineața, după micul dejun, pornim spre Nis, un alt oraș care le dă sârbilor motive să se mândrească și vei vedea că au și de ce. În primul rând, vechea Cetate Nais a fost locul de naștere al primului împărat creștin roman – Constantin cel Mare. Orașul actual s-a ridicat în jurul acestei cetăți fenomenale, acesta fiind  și motivul principal al vizitei noastre.

 • Ziua 5. Nis – București

Dimineata, plecăm după micul dejun, spre țară cu o scurtă incursiune în teritoriul Bulgariei pe ruta Vidin. Ultimul popas din Serbia, este lângă orașul Zajecar, unde putem să admirăm superbele ruine ale cetății romane Felix Romuliana, un important centru militar și administrativ al provinciei romane Dacia Ripensis. Situl a fost declarat parte a patrimoniului mondial UNESCO. Apoi intrăm în Bulgaria, trecem Dunărea la Vidin și ne îndreptăm spre București, via Craiova. Ajungem seara în Bucuresti.

Senior Voyage Serbia

Pretul include :

 • Transport cu autocar clasificat 2-4*
 • 4 cazări hotel de  3*;
 • 4 mic dejun;
 • ghid însoţitor din partea agenţiei pe traseu.

Nu sunt incluse in pret :

 • Intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali,  alte taxe şi cheltuieli personale.
 • Excursiile opționale pentru un grup minim de  30 de persoane;

Suplimente si reduceri:

• Supliment de single: 45 €
• Reducere a 3-a pers. in tripla: 10 €
• Copil 6-12 ani reducere 15 € in camera dubla cu doi adulti

Informatii suplimentare la Pan European Travel .

Senior Voyage Serbia


Date de plecarePret/persoana/pachetRezerva
26.04*(Paste); 14.05; 31.05; 30.07; 12.08; 27.08; 17.09; 28.10; 200 EuroRezerva