Seniori Activi Hotel Muncel Baile Felix Image
Seniori Activi Hotel Muncel Baile Felix ImageSeniori Activi Hotel Muncel Baile Felix ImageSeniori Activi Hotel Muncel Baile Felix ImageSeniori Activi Hotel Muncel Baile Felix ImageSeniori Activi Hotel Muncel Baile Felix Image
Tarif de la:777 LEIpachet/persoana
Perioada: 29.03.2019 - 15.12.2019
Tip de masa: Pensiune Completa
Vizualizare preturi Rezerva acum


Seniori Activi Hotel Muncel Baile Felix

Hotel Muncel 2**

Hotelul Muncel oferă cazare şi WiFi gratuit în Băile Felix, la 9 km de Oradea. Hotelul are o piscină sezonieră în aer liber și o terasă, iar oaspeții pot lua masa la restaurant.

Fiecare cameră este dotată cu TV. Toate camerele au baie privată.

Recepția proprietății este deschisă nonstop.

Acesta este locul preferat de turiștii din Băile Felix, conform comentariilor independente.

Seniori Activi Hotel Muncel Baile Felix

Tariful include :

  • 7 /10 /12 nopti in camera dubla
  • Servicii de masa conform tabelului de mai jos
  • Proceduri tratament conform tabelului de mai jos

Tariful nu include :

  • Transportul
  • Taxa de statiune
  • Alte taxe sau cheltuilei personale

Baile Felix :

Statiunea Baile Felix este situata in partea de nord-vest a Romaniei, in judetul Bihor, la o distanta de circa 9 KM de Oradea si la 22 KM de punctul de trecere a frontierei Bors. Asezat in campia Crisurilor la o altitudine de 150 m, statiunea are un climat continental moderat de ses, cu ierni blande si veri temperate cu influenta mediteraniana, ideala pentru turismul balnear. La dispozitia turistilor intreg anul, statiunea balneoclimaterica Baile Felix ofera conditii de relaxare, vacanta, odihna si recuperare. Sunt numeroase Pensiuni in Baile Felix, care dispune de o bogata baza de tratament, bai termale, stranduri (Apollo).

Efectele benefice ale apelor termale din sunt folosite pentru urmatoarele afectiuni:
– Afectiuni reumatismale inflamatorii ( poliartrita reumadoida, spondiloza anchilozanta)
– Afectiuni reumatismale degenerative (spondiloza cervicala, dorsala si lombara, poliartroza)
– Afectiuni reumatismale abarticulare
– Afectiuni post-traumatice
– Afectiuni neurologice periferice
– Afectiuni neurologice centrale
– Afectiuni ginecologice
– Afectiuni asociate (boli de nutritie si metabolism, boli endocrine).

Nymphaea lotus L. var. (nufar termal) reprezinta unicul caz in care o specie de planta tropicala traieste spontan intr-o clima temperata in Rezervatia Naturala
„Paraul Peţea” din statiunea Baile 1 Mai aflat la circa 3 km de Baile Felix. Nufarul alb poate fi vazut in statiunea balneoclimaterica Baile Felix fiind unul din frumusetile zonei.
Pe langa nuferi, care au fost adusi din Baile 1 Mai, in lacurile artificiale termale din Baile Felix se gasesc cateva specii de Lotusi. Aceste specii de lotusi au fost aclimatizati, fiind adusi din India si Pakistan – Nelurnuncifera, Africa – Nymphea zanzibarena, Asia si Africa – Aeibornia crasepis.
In lacurile artificiale din statiune, pe langa plantele prezentate mai sus se gasesc si numeroase specii de pesti avand marimi si culori diferite.

Pentru informatii si rezervari Pan European Tavel

Seniori Activi Hotel Muncel Baile Felix


SENIORI ACTIVI : PERIOADE AN 201929.03-15.06 si 16.10-15.1216.06-15.07 si 16.09-15.1016.07-15.09Rezerva
Loc în dbl 2**, 7 nopți, PC, 18 proceduri/ 6 zile777 Lei917 Lei1022 LeiRezerva
Loc în dbl 2**, 10 nopți, PC, 24 proceduri/ 8 zile1090 Lei1290 Lei1440 LeiRezerva
Loc în dbl 2**, 12 nopți, PC, 30 proceduri/ 10 zile1280 Lei1584 Lei1692 LeiRezerva

1.Serviciile si pachetele care conțin tratament se valorifică doar în baza unui bilet de trimitere pentru servicii medicale în sistemul asigurărilor sociale de sănătate românesc, cu precizarea numărului de contract cu C.A.S. , dovada de asigurat (adeverință de la locul de muncă sau cupon de pensie) si cardul de sănatate activat.

În cazul în care turiștii nu prezintă biletul de trimitere, pentru tarifele/pachetele cu tratament inclus, se va plăti un supliment de 20 lei /zi (pentru fiecare zi de tratament a sejurului).

2.Tratamentul balnear înclude 1 consultație înițială, 1 consultație finală si un număr de proceduri pe zi conform specificațiilor pachetului, cu excepția sâmbetelor, duminicilor si a sărbatorilor legale.

3.Copiii în vârstă de până la 7 ani beneficiază de gratuitate la cazare, în cazul în care nu se solicită pat suplimentar. Valoarea unui pat suplimentar (pat pliant) este de 30 lei/zi tarif net , cazare fără mic dejun.

  1. În cazul pachetelor de servicii derulate în două perioade, tariful se va defalca pe fiecare perioadă separat.