Seniori Lisabona si Estoril Portugalia Image
Seniori Lisabona si Estoril Portugalia ImageSeniori Lisabona si Estoril Portugalia ImageSeniori Lisabona si Estoril Portugalia ImageSeniori Lisabona si Estoril Portugalia ImageSeniori Lisabona si Estoril Portugalia Image
Tarif de la:650 €pachet/persoana, TAXE INCLUSE !!!!
Perioada: 01.10.2018 - 07.10.2018
Tip de masa: Mic Dejun
Vizualizare preturi


Seniori Lisabona si Estoril Portugalia

Ziua 1 (01.10): BUCURESTI – LISABONA – ESTORIL Intalnire la ora 05:00 dimineata pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) – terminalul Plecari – cu insotitorul roman de grup pentru imbarcarea pe cursa TAP PORTUGAL cu destinatia Lisabona. Sosire la Lisabona la ora locala 09:35 si transfer in statiunea Estoril aflata la 30 km. Cazare la hotel Amazonia Estoril 4* (sau similar). Desi a fost doar o mica statiune, Estoril a devenit pe parcurs o destinatie preferata de regii exilati ai Europei, printre care si regele Carol al Romaniei, fiind denumita “Riviera Portugheza”.

Aici gasim un vestit cazinou, gradini frumoase, terenuri de golf si o atractiva plaja de nisip. Statiunea a fost resedinta lui Juan de Burbon, pretendent la tronul spaniol la sfarsitul secolului al XX-lea. Din parcul cu palmieri, situat in fara Cazinoului, se ajunge printr-un pasaj subteran la plaja Tamariz, de unde se poate ajunge foarte usor, pe jos, pana la Cascais, traversand mai multe plaje naturale.

Targul de produse artizanale din Estoril este unul dintre cele mai bine organizate evenimente de pe perioada verii, in Portugalia. Un obiectiv extrem de important este Biserica Sfantul Anton din Estoril, ce a fost construita in secolul al XVI-lea pe locul unei cladiri mai vechi; a fost reconstruita dupa cutremurul din 1755, dar a fost din nou grav avariata de un incendiu in 1927. Placutele de azulejos si fatada in stil baroc raman insa intacte. In apropiere, pasionatii de curse cu vehicule motorizate ar putea vizita faimosul Autodrome Estoril, care se afla in umbra muntilor Sintra, la aproximativ 10 km inspre interiorul tarii.

Seniori Lisabona si Estoril Portugalia

Ziua 2 (02.10): SINTRA, CABO DA ROCA, CASCAIS (excursie optionala) Mic dejun la hotel. Va propunem excursie optionala de o zi la Sintra, fosta resedinta de vara a familiei regale portugheze. Datorita valorii sale istorice a fost declarata de catre UNESCO patrimoniu universal. Vom putea vizita Palatul National, unul dintre cele mai importante exemple de arhitectura portugheza, construit si extins in secolele XIV – XVI; timp liber in centrul orasului Sintra.

Plecare spre Cabo Da Roca, cel mai vestic punct al Europei continentale. Despre acest loc special, poetul portughez Luis de Camoes scria: „In acest loc se termina pamantul si incepe marea”. Se continua drumul spre Boca do Inferno si Cascais, un fost sat pescaresc care de-a lungul timpului s-a transformat intr-un veritabil centru turistic (pret informativ valabil pentru minim 25 persoane participante: 60 EURO/ persoana). Cazare hotel Amazonia Estoril 4*.

Ziua 3 (03.10): ESTORIL Mic dejun la hotel.

Timp liber pentru relaxare si plimbari in frumoasa statiune Estoril sau chiar in statiunea vecina Cascais. Cazare hotel Amazonia Estoril 4*.

Seniori Lisabona si Estoril Portugalia

Ziua 4 (04.10): ESTORIL – LISABONA Mic dejun la hotel.

Transfer in centrul orasului Lisabona unde avem programat un tur cu ghid local al orasului. Se viziteaza cele mai importante obiective turistice ale orasului: cartierul Belem, un loc puternic legat de descoperirile maritime portugheze cu Biserica Dos Jeronimos (intrare inclusa), o adevarata bijuterie a artei manueline, Turnul Belem si Padrao dos Descobrimentos, monument modern dedicat descoperirilor maritime ale Portugaliei. Vom vedea apoi Piata Marques de Pombal, Avenida da Liberdade, Piata Restauradores si Piata Rossio. Transfer si cazare la hotel Amazonia Lisboa 3* (sau similar) in Lisabona. Seara o putem sarbatori intr-un restaurant cu specific portughez unde vom putea asculta muzica fado. Fiind la origine o muzica populara ce s-a dezvoltat in cadrul oraselor, ea este adanc inradacinata in constiinta oamenilor, constituindu-se metaforic in insusi destinul lor (“fado” inseamna “destin” in limba portugheza).

Ziua 5 (05.10): LISABONA Mic dejun la hotel.

In prima parte a zilei va propunem o plimbare cu insotitorul de grup prin cele mai pitoresti cartiere ale orasului: Bairro Alto, Baixa, Alfama. Optional, vizita la fortareata Sao Jorge, de unde poate fi vazuta intreaga panorama a orasului. Dupa amiaza timp liber. Cazare hotel Amazonia Lisboa 3*.

Seniori Lisabona si Estoril Portugalia

Ziua 6 (06.10): OBIDOS, ALCOBACA, BATALHA SI FATIMA (excursie optionala) Mic dejun la hotel.

Excursie optionala la Obidos, Alcobaca, Batalha si Fatima. Excursia debuteaza cu vizita orasului medieval Obidos, un exemplu clasic de asezare fortificata, cu strazi inguste si case albe. Urmeaza orasul Alcobaca a carui manastire se inscrie in patrimoniul UNESCO – fondata in 1153 ca dar al Regelul Afonso Henriques catre Bernard de Clairvaux.

In Batalha se viziteaza manastirea din secolul al XV-lea, o adevarata capodopera a artei manueline declarata de catre UNESCO patrimoniu universal. Fatima este un renumit centru religios si de pelerinaj, ridicat pe locul unde au avut loc mai multe aparitii ale Fecioarei Maria in anul 1917; se viziteaza capela aparitiilor (pret informativ al excursiei, valabil pentru minim 25 persoane participante: 75 EURO/ persoana). Cazare hotel Amazonia Lisboa 3*.

Ziua 7 (07.10): LISABONA – BUCURESTI Mic dejun la hotel. Camerele de hotel se vor elibera in jurul orei 12:00 iar bagajele pot fi depozitate in camera de bagaje a hotelului. In prima parte a zilei va propunem o excursie optionala la Arrabida, Sesimbra, Setubal (turistii care opteaza pentru aceasta excursie vor elibera camerele in cursul diminetii).

Seniori Lisabona si Estoril Portugalia

Drumul ne va purta prin muntii Arrabida, zona declarata Parc Natural, vom vedea apoi Sesimbra, un oras pescaresc tipic, strajuit de castelul medieval. Ne indreptam apoi spre Setubal, pe drum putand admira privelisti superbe ale oceanului si ale celor mai inalte stanci de pe coasta portugheza. Ne vom intoarce in Lisabona traversand al doilea pod peste raul Tagus numit Vasco da Gama (pret informativ al excursiei, valabil pentru minim 25 persoane participante: 45 EURO/ persoana). In a doua parte a zilei timp liber pentru shopping in zona Vasco da Gama sau pentru a vizita Oceanariul. In jurul orei 21:00 transfer la aeroport. In jurul orei 22:00 vom ajunge la aeroport pentru imbarcare cursa TAP Portugal. Sosire in Bucuresti a doua zi (in data de 08.10) la ora locala 06:15 dimineata.

Seniori Lisabona si Estoril Portugalia

Seniori Lisabona si Estoril Portugalia

Tariful include :

• transport cu avionul Bucuresti – Lisabona si retur cu compania TAP PORTUGAL, inclusiv bagaj de cala;
• 6 nopti cazare cu mic dejun: 3 nopti hotel Amazonia Estoril 4* si 3 nopti hotel Amazonia Lisabona 3*;
• transferuri aeroport – hotel – aeroport;
• tur de oras in Lisabona cu ghid local si cu intrare la manastirea Dos Jeronimos;
• vizitarea impreuna cu insotitorul de grup ca zonelor Bairro Alto, Baixa, Alfama din Lisabona;
• insotitor roman de grup;
• taxele de aeroport (pot suferi modificari).

Tariful nu include :

• taxa hoteliera locala, in valoare de 1 euro/zi/persoana – se achita personal la receptie, la sosire;

• asigurarea medicala si asigurarea storno (recomandata), alte servicii decat cele mentionate ca fiind incluse.

Pentru informatii si rezervari Pan European Tavel

Seniori Lisabona si Estoril Portugalia


Data de plecarePret/persoana/pachetRezerva
01.10.2017650 EuroRezerva