Seniori toamna Insula Madeira Portugalia Image
Seniori toamna Insula Madeira Portugalia ImageSeniori toamna Insula Madeira Portugalia ImageSeniori toamna Insula Madeira Portugalia ImageSeniori toamna Insula Madeira Portugalia ImageSeniori toamna Insula Madeira Portugalia Image
Tarif de la:769 €pachet/persoana, TAXE INCLUSE !!!!
Perioada: 16.09.2018 - 14.10.2018
Tip de masa: Demipensiune
Vizualizare preturi


Sociale Seniori Insula Madeira Lisabona Portugalia

Insula Madeira este situata in Oceanul Atlantic, nu departe de Europa si alcatuieste impreuna cu micuta insula Porto Santo un arhipelag renumit pentru oamenii prietenosi, frumusetea naturala de exceptie si climatul desosebit de bland, ca o eterna primavara in tot timpul anului. Insula Madeira este un adevarat paradis natural, cu peisaje spectaculoase pline de culoare, cu o vegetatie luxurianta si o fauna unica in lume, de aceea este numita si „Insula gradina”.

Madeira este o destinatie speciala unde pot fi combinate mai multe tipuri de vacanta: de plaja, de munte sau de oras si locul ideal pentru relaxare si restabilirea . echilibrului trup – suflet de care avem atata nevoie.  Traditiile insulei vizibile in aspectul cladirilor vechi, muzee, biserici si chiar in produsele traditionale precum vinul de Madeira si broderiile se pastreaza de secole si merita toata atentia calatorului care viziteaza aceste locuri.

Centrul de Excelenta pentru Destinatii, o institutie a Organizatiei Mondiale a Turismului a evaluat Insula Madeira in functie de mai multi parametri. In ultima acestei evaluari, Madeira a primit calificativul “Excelent”. Datorita pozitiei geografice privilegiate si reliefului muntos, clima .din Madeira este deosebit de blanda si moderata pe tot parcursul anului. Temperaturile medii sunt de 22oC vara si 18oC iarna si sunt caracteristici unei clime subtropicale. Datorita curentilor calzi ai golfului, apa marii are o temperatura medie de 22oC vara si 18oC iarna.

Madeira este o destinatie cu o mare varietate peisagistica: peisaje marine spectaculoase (promontoriul Cabo Girao), peisaje montane cu multa verdeata, .plantatii cu vita de vie, plantatii cu bnanieri, sate traditionale, centre urbane moderne si 300 zile de soare pe an.

EXCURSIE INCLUSA IN PRET: TURUL ORASULUI FUNCHAL (jumatate de zi, maxim 4 ore) Orasul Funchal este capitala insulei Madeira si este situat intr-un golf inconjurat de munti. Prima oprire va fi la fortul Sao Tiago de unde puteti admira o frumoasa panorama a orasului Funchal. Specii endemice de pe insula, dar si din alte parti ale lumii transforma peisajul intr-o paleta de culori asemanatoare cu cea a unui pictor.

Urmatoarea oprire este la piata locala „Mercado dos Lavradores” unde vom vedea femeile imbracate in costume traditionale care vand flori exotice culese din gradinile de pe insula si piata de peste, unde cel mai popular este pestele spada. Urmatoarea oprire este la o fabrica de dantela unde vom putea observa diversele etape ale procesului de fabricatie. In incheierea turului va invitam sa vizitati o crama cu faimoasele vinuri de Madeira.

HOTEL FOUR VIEWS MONUMENTAL 4* Localizare: hotelul este situat in orasul Funchal, capitala insulei si cel mai mare oras de pe insula care contine majoritatea atractiilor turistice importante. Zona Lido in care se afla hotelul este cea mai importanta zona turistica a orasului Funchal.

In imediata apropierea a hotelului se afla magazine, restaurante, baruri, cafenele, supermarket-uri si promenada la Oceanului Atlantic care are o lungime de cativa km.

Caracteristici hotel: cu un decor interior elegant si o arhitectura moderna in culori vii, hotelul are 11 etaje si ofera 168 camere cu vedere la munte sau la mare.

Sociale Seniori Insula Madeira Lisabona Portugalia

Sociale Seniori Insula Madeira Lisabona Portugalia

Tariful include :

• transport cu avionul Bucuresti – Funchal si retur (via Lisabona) cu compania TAP Portugal;
• transferuri aeroport – hotel – aeroport;
• 6 nopti cazare la hotel 4* in camera dubla standard;
• demipensiune (mic dejun si cina)
• ¼ sticla de vin si ½ sticla de apa pe persoana la cina;
• o excursie de jumatate de zi (turul orasului Funchal)
• asistenta turistica in limba romana.
• taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari);

Tariful nu include :

• asigurarea medicala

• asigurarea storno (recomandata)

• alte servicii decat cele mentionate ca fiind incluse..

Pentru informatii si rezervari Pan European Tavel

Sociale Seniori Insula Madeira Lisabona Portugalia


Data de plecarePret/persoana/pachetRezerva
16.09, 23.09.2018 799 EuroRezerva
30.09.2018788 EuroRezerva
07.10.2018 780 EuroRezerva
14.10.2018769 EuroRezerva