Strand Beach and Golf Resort Taba Egipt 545 euro Image
Strand Beach and Golf Resort Taba Egipt 545 euro ImageStrand Beach and Golf Resort Taba Egipt 545 euro ImageStrand Beach and Golf Resort Taba Egipt 545 euro ImageStrand Beach and Golf Resort Taba Egipt 545 euro ImageStrand Beach and Golf Resort Taba Egipt 545 euro ImageStrand Beach and Golf Resort Taba Egipt 545 euro ImageStrand Beach and Golf Resort Taba Egipt 545 euro ImageStrand Beach and Golf Resort Taba Egipt 545 euro ImageStrand Beach and Golf Resort Taba Egipt 545 euro ImageStrand Beach and Golf Resort Taba Egipt 545 euro Image
Tarif:545 €pachet/persoana
Perioada: 03.11.2018 - 01.12.2018
Numar de zile: 8
Tip de masa: All Inclusive
Vizualizare preturi


Strand Beach and Golf Resort Taba Egipt 545 euro

Strand Beach and Golf Resort 5*****(hard all inclusive)

Strand Beach & Golf resort Taba Heights se află între munții Sinai și Golful El Aqaba. Hotelul oferă o plajă privată cu nisip, două piscine în aer liber, un centru spa și numeroase opțiuni de luat masa.

Toate camerele de la Strand Beach & Golf resort Taba Heights au. baie privată și sunt dotate cu aer condiționat și TV prin satelit.

Oaspeții au la dispoziție o gamă variată de opțiuni culinare, de la specialități. egiptene la preparate internaționale. Restaurantele și barurile au terase cu vedere spectaculoasă la Marea Roșie.

Strand Beach & Golf resort Taba Heights oferă diverse pachete de relaxare la centrul. spa, care include saună, baie de aburi, piscină interioară și camere de masaj pentru o persoană și pentru cupluri.

Strand Beach and Golf Resort Taba Egipt 545 euro

Strand Beach and Golf Resort Taba Egipt 545 euro

Situata in preajma unor vechi lanţuri muntoase, Taba se află la intersecţia a trei continente, unde deşertul neîmblânzit şi munţii de scorţişoară intalnesc impresionanta mare de corali.

Datorita localizarii între Africa şi Asia, in partea nordica a Golfului Aqaba, Taba a fost punctul de odihna al caravanelor începând cu secolul al XIV-lea. Ultima parte din Sinai returnata Egiptului de catre Israel în 1989 şi acum. un important punct de frontieră cu Israelul, Taba este astăzi o destinaţie preferata de israelieni, dar si de turişti din întreaga lume, de la. deschiderea aeroportul internaţional la 45 km distanta.

Taba Heights, aflata la 19 km sud de Taba, este o statiune de pe litoralul Marii Rosii care se extinde rapid, apreciata. de către marile lanţuri hoteliere internaţionale pentru plajele sale şi impresionantele recifuri de corali. Taba Heights este statiune vizitata de turisti pe tot parcursul. anului, situata într-unul din cele mai frumoase zone ale Peninsulei Sinai.

Pentru informatii si rezervari Pan European Tavel

Strand Beach and Golf Resort Taba Egipt 545 euro


Perioadapret / persoana / pachet Hard All InclusiveRezerva
03 Noiembrie - 10 Noiembrie 2018545 EurRezerva
10 Noiembrie - 17 Noiembrie 2018545 EurRezerva
17 Noiembrie - 24 Noiembrie 2018545 EurRezerva
24 Noiembrie - 01 Decembrie 2018545 EurRezerva