Charter Creta Heraklion - Mitsis Rinela Beach Resort and Spa, cu plecare din Bucuresti

Mitsis Rinela Beach Resort & Spa se află pe coasta mediteraneeană din Kokkini Chani. Complexul are 3 piscine cu apă de mare, 2 terenuri de tenis și 2 tobogane cu apă pentru copii. Plaja hotelului oferă diverse facilități de sporturi nautice.

Toate camerele cu aer condiționat de la Mitsis Rinela Beach au decor in nuanțe calde, cu mobilier din lemn și balcon sau terasă cu vedere la grădină sau la mare. Fiecare cameră are TV prin satelit, minibar și baie din marmură cu o cadă și articole de toaletă. Se oferă gratuit acces la internet WiFi si seif.

Restaurantul principal servește un bufet american pentru mic dejun, pranz și cină. Acesta cuprinde mancăruri locale și internaționale. De asemenea, restaurantul are amenajat un colț pentru copii. Mitsis Rinela Beach Resort & Spa cuprinde mai multe restaurante a la carte, inclusiv un restaurant specializat in fripturi, un restaurant asiatic și un restaurant italian. In plus, sunt disponibile baruri, amplasate in zona piscinei și pe plajă.

Oaspeții pot participa la diverse activități organizate de către echipa de animatori a hotelului, inclusiv aerobic in apă, jocuri la piscină și jocuri pe plajă. Centrul spa oferă tratamente corporale si faciale, la un cost suplimentar.

Mitsis Rinela Beach Resort & Spa se află la 10 km de Aeroportul Heraklion și la 12 km de centrul orașului. Acvariul din Creta este la doar 2 km, iar Watercity se află la 1 km.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Brasov catre Mitsis Rinela Beach Resort and Spa, Creta, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta