Skipass inclus!
Bad Aussee - Un vis în alb!

Stadtkurpark (659 m hoch), considerat un simbol geografic în Austria se află în așa-numitul Mittelpunktstein. Bad Aussee își datorează originile minei de sare de lângă Altaussee, unde se extrăgea sare încă din 1147. Un punct culminant al vacanței este, cu siguranță, vizitarea minei de sare, care este activă și astăzi. Locul este, de asemenea, cunoscut pentru țesăturile sale și pentru imprimarea manuală a țesăturilor, motiv pentru care regiunea este numită și "Trachteninsel" (insula costumelor tradiționale). Dacă aveți chef de SPA după o porție de cultură și cumpărături, vă puteți relaxa în Vital Bad Aussee. De asemenea, sunt recomandate cele două băi termale din Bad Mitterndorf, la 14 km. Gama de activități sportive și de divertisment include trasee de drumeție îngrijite, drumeții cu rachete de zăpadă, plimbări cu sania trasă de cai (chiar și cu linii regulate), călărie de iarnă și săniuș. Nicăieri în Salzkammergut nu este atât de multă viață și diversitate ca în Bad Aussee.

În Bad Aussee există mai multe moduri de a experimenta și de a cunoaște natura, în afară de schi și snowboarding. În afara traseelor bătute, natura din jurul Bad Aussee poate fi explorată cu rachete de zăpadă. Cei care doresc să urce mai sus pe munte pentru a cunoaște părțile liniștite ale domeniilor schiabile, o pot face cu schiurile de tură în locul instalațiilor pe cablu. Există, de asemenea, activități pentru întreaga familie: de exemplu, săniuș pe pista naturală de săniuș Zlaim am Grundlsee. În plus, atât cei tineri, cât și cei mai în vârstă se pot întrece la Ice Stock sau pot merge împreună să patineze.

Cu skipass-ul "Schneebären Card" aveți la dispoziție 5 domenii schiabile și 128 de kilometri de pârtie: Tauplitz, Kaiserau, Planneralm, Loser și Riesneralm. Cel mai mare dintre aceste domenii schiabile este Tauplitz, la o altitudine de 896 - 1.965 m. 17 instalații pe cablu, inclusiv telecabina Mitterstein, precum și 43 km de pârtii de o calitate excelentă vor încuraja orice pasionat de sporturi de iarnă. Datorită poziției sale geografice favorabile, noul Tauplitz este unul dintre cele mai sigure domenii din Austria când vine vorba de existența zăpezii. Aici au fost deja măsurate straturi de zăpadă de până la 5 m. Datorită instalațiilor ultramoderne de producere a zăpezii, este posibilă practicarea sporturilor de iarnă fără griji din decembrie până în aprilie. Pistele extinse și o zonă fantastică de freeride oferă multă varietate și libertate de mișcare.

Localitățile Bad Aussee, Altausee Bad Mitterndorf, Tauplitz și Tauplitzalm, precum și Pichl-Kainisch sunt acoperite de o rețea extinsă care cuprinde un total de 229,1 km de pârtii de schi fond perfect îngrijite, cunoscute și sub numele de "Salzkammergutloipe" în întregime. În jurul localității Bad Aussee veți găsi aproape 17,3 km de trasee de schi fond bine îngrijite. Cel mai lung traseu are o lungime de aproximativ 10 km, începe la Reiterer Plateau și se termină la Jausenstation Kogler, lângă Teichschloss.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Narzissendorf Zloam, Dachstein West, Austria

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta