Vila Panorama Halkidiki Grecia Image
Vila Panorama Halkidiki Grecia ImageVila Panorama Halkidiki Grecia ImageVila Panorama Halkidiki Grecia ImageVila Panorama Halkidiki Grecia ImageVila Panorama Halkidiki Grecia Image
Tarif de la:25 €sejur/persoana
Perioada: 03.05.2019 - 20.09.2019
Tip de masa: Fara Masa
Vizualizare preturi


Vila Panorama Halkidiki Grecia

Vila Panorama

Superba staţiune Kriopigi dispune de 2 plaje premiate cu Steagul Albastru pentru servicii turistice. Veţi fi impresionaţi de mirifica privelişte către Golful Kassandra. Pentru petrecerea timpului liber, aveţi la dispoziţie numeroase magazine, taverne și baruri.

Localizare
Vila Panorama este situată în stațiunea Kriopigi, la 200 m de centrul stațiunii și la câteva minute de mers pe jos față de plajă. Aeroportul din Salonic se află la 90 km de hotel.

Facilitățile hotelului
Vila pune la dispoziția turiștilor spațiu pentru bagaje şi parcare proprie gratuită, în limita locurilor disponibile. Vila oferă servicii self catering.
Self-catering: Auto-gospodărire (fără servicii de masă și întreținere).

 

Vila Panorama Halkidiki Grecia

Tariful include :

  • 7 nopti cazare in dubla standard
  • Fara Masa
  • Asistenta turistica pe perioada sejurului

Tariful nu include :

  • Optional transport autocar din Bucuresti 55 Euro/persoana
  • Asigurare medicala de calatorie
  • Taxele de intrare la obiectivele turistice
  • Alte taxe si cheltuieli personale
  • Programele optionale
  • Taxa hotelieră – se achită la recepție de catre client.

Supliment transport autocar din București  55 €/pers.

Plecări cu autocar în fiecare Vineri; Intrare la cazare in fiecare Sâmbătă.

Despre destinatie :

Halkidiki este o zona peninsulara cu trei brate, situata în Nordul Greciei la o distanta de 90 km de Salonic, al doilea mare centru comercial al Greciei. Zona se bucura de un climat de tip mediteranean, cu veri insorite si uscate si cu ierni blande si ploioase, in perioada estivala temperaturile ajungand intre 22C si 28C.

Cele 3 brate ale peninsulei:
Kassandra: este bratul cel mai dezvoltat din punct de vedere turistic, avand numeroase hoteluri si oferind turistilor posibilitatea de a practica sporturi nautice si de a se bucura de toate facilitatile necesare. Daca dimineata va puteti scalda in apele cristaline ale marii, restul zilei puteti explora monumentele istorice din zona – castele, manastiri, biserici – marturii ale civilizatiilor marete care s-au perindat pe aceasta peninsula.

Sithonia: este al doilea brat al peninsulei Halkidiki. Peisajul salbatic ii atrage pe iubitorii de natura si pe cei care cauta sa se refugieze de “binefacerile” civilizatiei. Coasta este variata – o succesiune de catunuri pescaresti, porturi pitoresti, plaje pustii, de toate marimile, inconjurate de copaci si tufisuri. Hotelurile de toate categoriile, terenurile de tenis si sporturile nautice, calarie printre padurile de pini, frumusetea si ospitalitatea tradtionala combinate cu placerile contemporane sunt garantia unei vacante extraordinare.
Muntele Athos: cunoscut si sub numele de Muntele Sfant, adaposteste comunitatea monahala semi-autonoma, formata in totalitate din barbati. Conform constitutiei Greciei, Muntele Athos este auto-guvernat politic si consta in 20 de manastiri (care formeaza Sfanta Comunitate, care administreaza teritoriul), iar capitala si centrul administrativ, Karyes, gazduieste guvernatorul, reprezentantul statului.

REDUCERE EARLY BOOKING:

Reducere deja aplicata pentru rezervare pana la 28.02.2019

Informatii suplimentare la Pan European Travel .

Vila Panorama Halkidiki Grecia


Date de plecarePret/persoana/pachet Rezerva
03.05, 10.05, 17.0525 EuroRezerva
24.05, 20.0948 EuroRezerva
31.0565 EuroRezerva
07.06, 06.09, 13.0975 EuroRezerva
14.06, 30.0899 EuroRezerva
21.06, 28.06, 05.07, 12.07, 19.07, 26.07, 02.08, 09.08, 16.08, 23.08119 EuroRezerva