Vila Vranas Insula Thassos Image
Vila Vranas Insula Thassos ImageVila Vranas Insula Thassos ImageVila Vranas Insula Thassos ImageVila Vranas Insula Thassos ImageVila Vranas Insula Thassos Image
Tarif de la:49 €persoana/sejur
Perioada: 08.05.2019 - 25.09.2019
Tip de masa: Fara Masa
Vizualizare preturi


Vila Vranas Insula Thassos

Vila Vranas

Este locul perfect pentru o vacanţă într-un loc liniştit, dar în acelaşi timp aproape de taverne şi magazine, înconjurat de grădini de măslini la mai puţin de un minut distanţă faţă de plajă.

Localizare: Apartamentele Vranas sunt situate la maximum 100 m de plajă, în satul pescăresc Skala Sotiros, la aproximativ 20 de minute de portul Thassos Town.

Facilităţi vilă: Vila este structurată în 3 corpuri, punând la dispoziţia oaspeţilor săi următoarele facilităţi: tavernă, piscină, bar la piscină, grădină, spaţiu de odihnă special amenajat în fiecare corp de clădire.

Facilităţi camere: Toate camerele acestei vile au în dotare TV satelit, telefon, aer condiţionat (inclus înpreţ), minibar/frigider, baie cu duş şi balcon sau terasă cu vedere spre grădină sau la mare.

Vila Vranas Insula Thassos

Tariful include :

  • 7 nopţi cazare in apartament
  • Fara Masa
  • Însoţitor de grup din partea agenţiei (la autocar);
  • Asistență turistică.

Tariful nu include :

  • Transport autocar la cerere 55 Euro/persoana 
  • Asigurare medicală de călătorie şi asigurarea storno;
  • Taxele de intrare la obiectivele turistice și programe opţionale;
  • Alte taxe şi cheltuieli personale;
  • Bilet ferry boat Keramoti Thassos – Keramoti 10 €* /persoană
  • Taxa hotelieră – se achită la recepție de către client. Aceasta diferă ȋn funcție de clasificarea hotelului.

Supliment transport autocar din București  55 €/pers. 

Plecări cu autocar în fiecare Miercuri; Intrare la cazare in fiecare Joi.

Insula Thassos este inconjurata de plaje superbe de-a lungul intregii coaste. Unele dintre ele sunt ordonate si aglomerate, iar altele sunt linistite. Soseaua principala a insulei este intr-o stare foarte buna, permitand accesul turistilor catre multe dintre plajele Thassos-ului. Exista multe optiuni pentru doritorii de plaja, fiecare dintre acestea avand farmecul ei.

Dintre toate insulele greceşti, Thassos se evidenţiază prin unicitatea mondială a marmurei albe şi prin cultivarea celebrelor măsline de calitate superioară „throuba”. Printre produsele naturale, tradiţionale, pe care le poţi găsi în timpul unei vacanţe pe Insula Thassos, se află celebrul ulei de măsline, mierea, brânza feta, dulceţurile din fructe proaspete şi băuturile uzo şi tsipouro.

Fiind o insulă tipic grecească, Thassos este considerată raiul gulmanzilor datorită varietăţilor de preparate din bucătăria locală, bogată în legume, diferite specii de peşti şi fructe de mare. Oraşele Thassos, Limenaria și Potos sunt printre cele mai apreciate locuri pentru preparatele oferite, întrucât dispun de unele dintre cele mai bune restaurante și taverne de pe întreaga insula.

Mâncărurile din meniurile restaurantelor sunt scrise atât în limba greacă, cât şi în limba engleză, şi sunt o combinaţie între reţete locale şi reţete internaţionale. Dacă vreţi să încercaţi mâncarea tipic grecească este recomandat să vă documentaţi înainte pentru a şti ce să cereţi, în funcţie de perioada zilei.

Informatii suplimentare la Pan European Travel .

Reducere early booking deja aplicata pentru rezervare pana la 15.03.2019.

Vila Vranas Insula Thassos


Date de plecarePret/persoana/pachet Rezerva
08.05, 25.0949 EuroRezerva
15.05, 18.0979 EuroRezerva
22.05, 29.05, 11.09 89 EuroRezerva
05.06, 04.0998 EuroRezerva
12.06128 EuroRezerva
19.06, 26.06146 EuroRezerva
03.07, 10.07169 EuroRezerva
17.07, 24.07, 31.07, 07.08, 14.08, 21.08, 28.08199 EuroRezerva