Villa Linda Sicilia Italia Image
Villa Linda Sicilia Italia ImageVilla Linda Sicilia Italia ImageVilla Linda Sicilia Italia ImageVilla Linda Sicilia Italia ImageVilla Linda Sicilia Italia Image
Tarif de la:482 €pachet/persoana
Perioada: 24.06.2019 - 09.09.2019
Tip de masa: Mic Dejun
Vizualizare preturi

Early
Booking
Reducere deja aplicata ; Atentie locuri limitate !

Villa Linda Sicilia Italia

Villa Linda 3***

Situat pe coasta din Taormina, Villa Linda se află aproape de plaja publică din Recanati. Hotelul oferă camere cu aer condiţionat şi Wi-Fi gratuit. Un bufet de mic dejun este servit până la ora 10:00.

Majoritatea camerelor de la Hotelul Villa Linda au balcon cu vedere la mare, la Muntele Etna şi la Taormina. În toate camerele există TV cu ecran plat și canale prin satelit.

Situat la mai puţin de 1 km de centrul oraşului şi de autogară, Hotelul Villa Linda se află aproape de numeroase magazine şi restaurante. Personalul poate oferi echipament de plajă, la cerere.

Villa Linda Sicilia Italia

Tariful include :

 • Bilet avion cursă charter București – Sicilia – București;
 • Transfer aeroport-hotel-aeroport;
 • 7 nopți cazare in dubla standard
 • Mic Dejun
 • Asistenta turistica locala

Tariful nu include :

 • Taxe de aeroport 95 €/ persoana;
 • Asigurare medicala de calatorie;
 • Taxele de intrare la obiectivele turistice;
 • Alte taxe şi cheltuieli personale;
 • Programe opționale
 • Taxa de stațiune – se achită la recepție de catre client.

Despre destinatie :

Sicilia este o insula a contrastelor, iar istoria sa este una dintre cele mai fascinante din lume. Doar cateva mile separa Sicilia de continent, dar acest creuzet de istorie si patrimoniu ar putea fi foarte bine situat in alta parte a lumii. Da, este in chintesenta italiana, dar de-a lungul timpului, intreaga insula sau parti din aceasta, au fost conduse de greci, cartaginezi, romani, vandali, goti, bizantini, arabi sau normanzi.

Fiecare si-a lasat amprenta pe arhitectura, atitudinea si stilul de viata al sicilienilor, pentru a crea un minunat mozaic de cultura si obiceiuri. Lista de civilizatii a caror casa a fost Sicilia este impresionant de diversa si fiecare dintre acestea a lasat in urma cate un pic de ea insasi. Fie ca este vorba de arhitectura uimitoare, de dialectul sicilian distinct sau de influentele in gastronomia locala, Sicilia a preluat cate ceva de la toti vizitatorii sai si a creat o cultura care este cu mandrie diferita de restul Italiei.

In statiunile de pe coasta atmosfera este animata, in timp ce doar la cativa kilometri in interiorul insulei gasim o atmosfera rurala, idilica si atemporala cu livezi de portocali si siesta care pare sa tina mare parte din zi. Calatoriti putin mai departe si veti fi surprins din nou cand veti descoperi un magnific templu grec, o impunatoare biserica normanda sau un orasel baroc cu palazzi elegante de culoarea mierii. Sa nu uitam cea mai importanta atractie de pe insula: vulcanul Etna, care domina orasul Catania si statiunea Taormina. Linistit la exterior, dar plin de viata in interior, Etna este un simbol al modului de viata sicilian.

Informatii suplimentare la Pan European Travel .

Reducere deja aplicata ; Atentie locuri limitate !

Villa Linda Sicilia Italia


Date de plecarePret/persoana/pachet Rezerva
24.06482 EuroRezerva
01.07564 EuroRezerva
08.07564 EuroRezerva
15.07564 EuroRezerva
22.07564 EuroRezerva
29.07564 EuroRezerva
05.08594 EuroRezerva
12.08619 EuroRezerva
19.08619 EuroRezerva
26.08519 EuroRezerva
02.09502 EuroRezerva
09.09502 EuroRezerva