Voucher vacanta cadou personalizat

voucher cadou

Voucher vacanta cadou personalizat

Cel mai frumos cadou pe care il poti cumpara!

Pan European Travel va ofera un nou instrument prin care sa faceti economii, surprize si cadouri celor dragi dumneavoasta.

Faceti cadou partenerului, copilului d-voastra, prietenilor, colegilor un voucher cadou, care poate fi valorificat la Pan European Travel alegandu-va vacanta dorita. Dumneavoastra va alegeti suma pe care doriti sa o faceti cadou. Posesorul voucherului alege destinatia !

Voucherul de calatorie este un dar frumos pentru cei dragi. Este un cadou perfect pentru nunti, zile de nastere, aniversari ale casatoriei, sarbatori precum Craciun etc.

Voucherul de Calatorie Business Incentives! 

Daca ai parteneri de business cu care vrei sa consolidezi relatiile daca vrei sa oferi un incentive de nota 10, alege voucher-ul cadou !

Rasplateste efortul angajatiilor din compania pe care o conduci oferindu-le ca bonus un voucher de calatorie cadou.

Voucherul de Calatorie pentru vacanta ta! 

Daca nu te-ai hotarat înca unde vei calatori vacanta viitoare poti deschide un cont de economii pentru visele tale.

Achizitioneaza vouchere de calatorie si vei beneficia de o recompensa din partea agentiei de turism Pan European Travel !

„Voucherul Cadou”este un certificat cu valoare nominala emis de Pan European Travel si care se poate rascumpara numai de la agentie de catre persoana care îl detine si al carei nume este inscriptionat pe voucher ca Beneficiar

Posesorul voucherului poate achita prin intermediul acestuia contravaloarea partiala sau totala a oricarui serviciu turistic rezervat la agentia noastra (sejururi, circuite, bilete avion, cazari in tara si strainatate, croaziere etc).

Cat priveste destinatia este liber sa aleaga.

Voucher vacanta cadou personalizat

Campania „Vouchere Cadou” se va desfasura pe toata durata existentei Pan European Travel care isi rezerva dreptul de a intrerupe programul mai devreme, dar nu fara a anunta posesorii de vouchere cu minimum 30 zile inainte de data stabilita care va fi afisata de Pan European Travel cu cel putin 30 zile inainte de data incetarii campaniei pe site-ul www.paneurotravel.ro

In situatia încheierii campaniei vouchere emise pana la acea data raman valabile în conditiile prezentului Regulament

Tipuri de vouchere de calatorie

a) Voucherul de Calatorie NOMINAL poate fi folosit doar de catre persoana pe numele careia a fost emis ! Este un voucher dematerializat, electronic. La solicitarea expresa a beneficiarului acesta se poate materializa. Scopul voucherului de calatorie nominal este de avans la plata unui viitor serviciu oferit de Pan European Travel.

b) Voucherul de Calatorie CADOU este un instrument de plata care poate fi folosit doar de catre beneficiarul specificat in momentul achizitiei,altul decat cel care face plata. Acest voucher este materializat, avand scopul de a fi oferit ca dar sub forma unei plati partiale sau integrale a unui viitor serviciu oferit de

Voucherul de Calatorie Nominal poate fi preschimbat in Voucherul de Calatorie Cadou la solicitarea expresa scrisa a beneficiarului.

Elementele Voucherului de Calatorie:

Voucherul de calatorie contine urmatoarele informatii: Nume Beneficiar

Numele persoanei care a facut achizitia (in cazul voucherului de tip cadou)

Valoarea voucherului

Data achizitiei

Perioada de valabilitate a voucherului

Codul unic de identificare al voucherului

Valoarea voucherului de calatorie

Voucherul de calatorie nu are o valoare predefinita

Valoarea acestuia este data de suma achitata în contul Pan European Travel.

Voucher vacanta cadou personalizat

Achizitia: Persoana doritoare sa achizitioneze un Voucher de calatorie va contacta telefonic sau prin e-mail Pan European Travel si isi va declara intentia de a achizitiona un Voucher de calatorie, specificand si suma pe care  doreste sa se emita voucherul.

Avand in vedere ca tu platesti vom avea nevoie de datele tale (persoana fizica sau juridica) pentru a putea emite documentele fiscale.

Vom avea nevoie si de numele persoanei careia ii faci cadoul (voucherul este nominal).

Voucherul va fi expediat prin curier sau pe email dupa finalizarea comenzii si achitarea contravalorii acestuia. Suma poate fi achitata in numerar la sediul agentiei,prin depunere în contul firmei sau prin ordin de plata,in Euro sau in Lei.

La cerere se pot emite mai multe vouchere printr-o tranzactie, specificandu-se valoarea pe care trebuie s-o aiba fiecare voucher in parte. Voucherele se pot emite doar în urma platii unui avans urmand ca diferenta de plata sa fie achitata în momentul preschimbarii voucherului în servicii turistice.

Turistul poate beneficia de voucherul cadou numai dupa ce suma totala inscrisa pe voucher a fost

achitata integral, de catre persoana fizica sau juridica care l-a comandat

Voucherele pot fi utilizate numai pentru preschimbarea acestora în servicii oferite de Pan European Travel.

Pentru a transforma un Voucher de calatorie intr-un serviciu,beneficiarul trebuie sa contacteze agentia pentru a-si exprima dorinta de a folosi valoarea sa pentru a achita, partial sau integral, orice pachet de vacanta.

Daca tariful serviciilor turistice ce se doresc a fi achizitionate de la Pan European Travel este mai mare decât cel al voucherului,se poate achita diferenta. Voucherul poate fi folosit o singura data, astfel ca dupa achizitia serviciului turistic, valoarea voucherului devine nula.  Sumele neutilizate de pe Voucherul de Calatorie se transforma într-un nou voucher inscriptionat cu valoarea ramasa neutilizata.

Voucher vacanta cadou personalizat

Valabilitatea voucherelor: Beneficiarul voucherului are la dispozitie un an de zile pentru a-l folosi pentru orice serviciu de la agentie. Utilizarea partiala a a unui voucher prelungeste perioada de valabilitate a sumei ramase cu înca 24 de luni.

Voucherele deteriorate, pierdute sau furate:

Daca un voucher materializat s-a deteriorat,a fost furat sau pierdut beneficiarul are dreptul,la cerere, la emiterea unui nou voucher.

Observatii:
Prin pachet turistic se va întelege orice pachet de servicii care include cazarea a minim un adult (minim 18 ani) si cel putin una din următoarele optiuni:servicii de masă (minim mic dejun),servicii de transport (avion sau autocar),bilete pentru evenimente sportive/culturale/artistice,croaziere,rent-a-car.

Voucher vacanta cadou personalizat